Mikortól mutatja ki a teszt a terhességet?
Figyelt kérdés
Június végén volt egy miss ab műtétem. Utána rá kicsit több mint egy hónapra megjött a mnezeszem. AZóta viszont nem jött meg. Apocakom úgy fáj mintha megjönne. kicsit több mint 1 hete voltunk együtt a férjemmel. A teszt mikor tudja kimutatni a terhességet ilyenkor?2008. szept. 2. 09:08
1/4 anonim válasza:
Szia. Kimaradt menstruáció napjától ki kell hogy mutassa. Üdv 29 hetes kismama
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
az a baj hogy lehet hogy még nem állt vissza rendszeresre. Mi 1 nappal azelőtt voltunk együtt a Párommal amikor meg kellett volna jönnie. De azóta sem jött meg.
2008. szept. 2. 10:05
3/4 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem is volt missed ab.-m. Egy év után sem volt rendszeres a mensim, volt, hogy 6 hétre jött meg. Aztán újból terhes lettem, és sokszor nem tudták eleinte megfejteni, hány hetes is vagyok valójában.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor az is lehet hogy terhes lettem? mondjuk nem haragudnék érte:) de úgy terveztük hogy kivárjuk a 3 hónapot amit a doki mondott. majd kiderül. Köszi a választ.
2008. szept. 2. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!