Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. félidősen miket éreztek,...

Kb. félidősen miket éreztek, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Abbol a szempontbol hogy elmult a hanyinger es a hanyas mar tobb mint egy honapja , nagyon jol , viszont egyre tonbet s jobban faj a derekam , mar nehezebb a jaras , szurkalasokat erzek a hasam aljan.. kb enyi :D de amugy jo erzes a picit egyre tobbet s jobban erezni mozogni

23 hkm

2015. jún. 19. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:

21 hetes vagyok. Sokat feszűl és húzódik a méhem, sokszor nehéz lépni. Nődoki szerint semmi baj nincsen. c:3100 az értékem.

Késő délután már hulla vagyok, de nagyon rosszul alszom.Mondjuk ez a fiam születése óta így van .

Most kezdett el pár napja görcsölni a lábfejem. Napi 500-750 mg magnéziumot szedek.

S bár az első terhességet sem viseltem túl jól, akkor legalább "csak" a 30.héttől kezdődött az állapot amikor azt mondtam,ez már a terhes terhesség.

Ennél a terhességnél már most úgy érzem magam mintha utolsó 2-3 hónapomat tölteném.

Október végére vagyok kiírva.

2015. jún. 19. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
2es akkor ezek a szurkalasok normalisak?annak koszonheto hogy huzodik a meh?mert van amikor eleg fajdalmas es mivel elso terhesegem nemtudtam hogy ezzel keressem fel a dokit vagy elmulik magatol
2015. jún. 19. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem normálisak, hiszen gondolj csak bele. Nő a méhed, tágul, a többi környező szervet "tolja" arrébb, azért ez nem észrevétlen folyamat..

Beszélj a nőgyógyászoddal azért, hogy megnyugodj,ő a szakember nem én, de a terhesség előrehaladtával egyre jobban fogod érezni ezeket a dolgokat, hiszen egyre nagyobb lesz a méhed, vándorol felfelé.

Nekem az mondta az orvos, hogy ha erősen görcsölök ami nem múlik pihenésre és magnéziumra netán vérzek,akkor azonnal kórház, de szerencsére ez nem fordult elő.

2015. jún. 20. 06:34
 5/6 anonim ***** válasza:

24 hetes vagyok, és nagyon sz.rul viselem.

Anno az első terhességemmel is nagyon fájt a fenekem, ill. a forgóm, de most a másodiknál már 10 hetesen kezdődött és egyre rosszabb. Most már van,hogy annyira fáj,hogy nem bírok menni. De sajnos fekve a legrosszabb, így alig alszom.

Most tartunk,hogy a dokim elküldött reumatológushoz, mert látja,hogy ez nem hiszti, tényleg alig bírok mozogni. Jövőhéten megyek, elvileg ki fog írni vízi terhestornát,hogy kihúzzam szülésig.

2015. jún. 20. 07:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy ilyen negatív dolgokat is éreztek. Én azt hittem, csak én szenvedek ezekkel, mert első várandósság nem volt eseménytelen, és most másodszorra azt hittem, azért jöttek elő már ilyen korán ezek az érzések, mert az első nehéz volt. Ezek szerint ez sokkal általánosabb, mint gondoltam. 19. hetet töltöm, a derekam majd' beszakad, néha ha fekvésből fel kell kelnem, a levegő is bennakad, annyira fáj, aztán "bejáratódom" és már jobb lesz. Lehajolni játékokért már nem tudok, mindig leülök a kupi mellé és úgy pakolok össze (a másfél évesem még csak kedvétől függően szokott néha segíteni). Nekem is napi rendszerességgel vannak húzó érzéseim, szúró fájdalmak, de nem komolyak, csak a szokásos. Meglepődtem én is, hogy az elsőhöz képest most másodszorra milyen korán jelentkeztek ezek az érzések, első alkalommal a 30. héttől volt nehéz, most már félidőnél azt érzem, hogy itt fáj, ott szúr, kényelmetlen feküdni, stb. Első várandósság alatt ilyenkor még javában hason aludtam, most pedig már most akkora a hasam, mint ha két hónappal előrébb tartanék. Izgalmas azért, nagyon várom a második babát :))) Mindenkinek kitartást kívánok és csodás babázást a végén! :)
2015. jún. 20. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!