A 8mm-es nyálkah nagyon vékony? Volt egy + tesztem, kb 4 hetes és 5 napos lehetek, tegnap voltam dokinál. Még nem látott semmit. Azt tudom hogy menzikor a nykh-ám olyan 2,5-4mm szokott lenni. Lehet baba?
Figyelt kérdés
2008. szept. 2. 08:18
1/6 anonim válasza:
szerintem lehet babóca a dologban!! nagyon is...:) nem tudom mikorra rendelt vissza a dokid, de addig sajnos csak várni tudsz!! a következő uh-n már láthatod a petezsákot szerintem!! gratulálok!!
28 hetes pocakos
2/6 A kérdező kommentje:
Jövöhéten megyek vissza. Csak attól félek hogy nem túl vékony-e a 8 mm. Félek hogy ezért elmehet. Nagyon szeretnénk a babócát!
2008. szept. 2. 08:26
3/6 A kérdező kommentje:
A nem várt napján voltam már egy uh-n csak rutin vizsg. miatt, akkor még nem is számítottam rá hogy most sikerült. Akkor a nykh 11 mm volt.Most meg 8 mm. Én ezt nem értem. Csak késik? De akkor miért van + teszt?
2008. szept. 2. 08:36
4/6 anonim válasza:
a pozitív teszt, az pozitív teszt!! tudom, hogy sablon, de nyugodj meg!! ne idegeskedj, hiszen nem jó sem a babűnak sem neked!! sajna ki kell várni, hogy uh-n is látható legyen a picúr. ne görcsölj rá a témára!! ha az megnyugtat menyj el másik orvoshoz, nem tudom. nekem az 5.héten már látszott, hasi uh-n, 4-6 mm közé tette akkor a méreteket a dokim. lényeg a nyugalom!! remélem, minden rendben!!
előző válaszoló
5/6 anonim válasza:
Nekem is 8 mm volt először, aztán a következő uh-n már 14 mm-es, és rákövetkezőn, tehát 5 hét 3 naposan már láttak egy szabályos petezsákot. Azt mondják a hozzáértők, hogy egy 8 mm-es nyálkahártyába, már nagyon szépen beágyazódik a babóka. Úgyhogy ne izgulj, ez sajnos egy ilyen játék. Legyél minél nyugodtabb és NO PARA, meglásd meglesz az eredménye. Szorítok!!! ;)
6/6 anonim válasza:
Ami még lemaradt: egy hét különbséggel nőtt a nyálkahártyám 8-ról 14 mm-re, úgyhogy teljesen jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!