Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukorbetegség!...

Terhességi cukorbetegség! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
24 hetesen voltam cukorterhelésen, de csak ma tudtam meg az eredményt 28 hetes vagyok. Sajnos igen magas lett.Az éhgyomri 5,35 mmol a terheléses 2 órás 9,89 mmol. Holnapután kell menjek a diabétesz gondozóba.Addig is mit ehetek ihatok? Mennyire kell megijedjek ettől az egésztől? Bárbit megteszek csak a babámmal ne legyen baj! Akinek volt ilyen problémája legyen szives nyugtasson meg , mert nagyon aggódom!
2010. márc. 1. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:

szia, nekem volt, belinkelem egy korábbi válaszomat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

nekem 180 grmammos szénhidrát diétát kellett tartanom, vagyis csak ennyit fogyaszthattam egy nap, és figyleni kell mint írtam, hogy ne egyél olyat, ami hirtelen felviszi a vércukrot. az én babám amikor megszületett, nem tudta tartani a vércukorszintjét, úgyhogy intenzíven volt pár napot és infúziót kapott. valószínűleg még így is, hogy tartottam a diétát, nem tudta a szervezetem feldolgozni a CH-t,és az ő hasnyálmirigye túlműködött kicsit az elején. ez pár nap alatt rendeződött, és azóta sincs semmi baja. a másik, hogy elég kis ványadt volt, amikro megszületett, 51 cm és 2650 gramm 8mondju kanno én is csak 2800-zal születtem), azt mondták, esetle bezavarhaott ebbe a diabétesz is...hát nem tudom. de amúgy azóta jól megnőtt, most 14 hós , 80 cm és 10 kg, szép derék kislány. :)))

ha tartod a diétát, akkor nagy baj nem lehet!

Egészséget neked és a babádnak és könnyű szülést kívánok! :)

2010. márc. 1. 14:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Remélem holnap okosabb leszek.
2010. márc. 2. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!