Terhességi cukorbetegség! Tapasztalatok?
szia, nekem volt, belinkelem egy korábbi válaszomat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
nekem 180 grmammos szénhidrát diétát kellett tartanom, vagyis csak ennyit fogyaszthattam egy nap, és figyleni kell mint írtam, hogy ne egyél olyat, ami hirtelen felviszi a vércukrot. az én babám amikor megszületett, nem tudta tartani a vércukorszintjét, úgyhogy intenzíven volt pár napot és infúziót kapott. valószínűleg még így is, hogy tartottam a diétát, nem tudta a szervezetem feldolgozni a CH-t,és az ő hasnyálmirigye túlműködött kicsit az elején. ez pár nap alatt rendeződött, és azóta sincs semmi baja. a másik, hogy elég kis ványadt volt, amikro megszületett, 51 cm és 2650 gramm 8mondju kanno én is csak 2800-zal születtem), azt mondták, esetle bezavarhaott ebbe a diabétesz is...hát nem tudom. de amúgy azóta jól megnőtt, most 14 hós , 80 cm és 10 kg, szép derék kislány. :)))
ha tartod a diétát, akkor nagy baj nem lehet!
Egészséget neked és a babádnak és könnyű szülést kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!