38+4 hetes kismama vagyok,3100-as méhszáj értékkel. Sok van még a szülésig?
Nem ertem az ilyen kerdeseket.
Kozel 39 hetesen szerinted sok lehet meg vissza?
Ha egy 32-36 hetes terhes kerdezi ugyanezt, akkor nyilvan szamit a mehszajertek, es elofordulhat az is, hogy sok van vissza, es az is, hogy nem. De egy 39 hetesnel...?
Az ''ertesz'' csak egy sz, es a kilometer rovid o.
Egyelore ennyit segithetek.
Tudom, hogy csak ezerketszaznegyvenot honlap irja, de leirom en isa kedvedert: a 12-14 hetig lehet pontosan megallapitani a terhesseg korat, mivel addig novekszenek a babak egyforma utemben. Utana mar egyre nagyobb elteresek lehetnek. Az egyik 40 hetes 55 cm, 4,5 kg, a masik 48 cm, 2,5 kg.
Ha a 14. heti es azelotti uh-k alapjan most 38+4 vagy, akkor annyi, vagy, es nincs elszamolva.
Azzal kapcsolatban meg, hogy sok lehet-e meg vissza:
megmondta a dokid, hogy jovo szombaton be kell fekudnod. Gondolom, megkerdezted, hogy mikor inditana meg a szulest.
Nos egyrészt én sem értem a kérdést, mert ilyen méhszájértékkel bármikor lehet szülni és még túl is hordani. Mivel PCOS vagy nem fogják hagyni. Tehát ha nem indul be magától megindítják és ha nem tágulsz megfelelően császároznak. De gondolom ezt a dokid is megmondta.
Az hogy mennyire becsülték a baba súlyát az egy dolog, az meg egy másik hogy valóban mennyi lesz, lehet hogy akkor 3 kilósnak becsülték, és 3 kilóval fog születni, mert az csak egy becslés. Nekem az elsőt mérték kisebbnek a másodikat nagyobbnak is. De mindig mondta a doki, hogy ez csak becslés az átlaghoz való mérés, hogy ilyen arányokkal milyen babák szoktak születni, tehát nem szentírás.
Tágulásra nincs semmi tippem. Ez szerintem nagyon egyén függő. Én végig zárva voltam, soha semmilyen fájásom nem volt, mindkettővel még 1 órával a kórház előtt hétvégi nagybevásárlást csináltam. Az elsőt 3 óra a másodikat 1 óra alatt szültem meg. Az elsőre már nem emlékszem pontosan milyen méhszájértékekkel mentem be, de a magzatvíz még nem folyt el, a másodiknál, szintén csak fura érzéseim voltak, magzatvíz nem folyt el, de már ki voltam teljesen tágulva.
Elnézést hogy nem voltam tisztába azzal hogy melyik értékkel hány hetes korig lehet kihúzni.. Szerintem ennél nagyobb hülyeségeket is szoktak kérdezni. Mindenkinek köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz!! :))
Utolsó válaszoló, mindenképpen írok privátban, hogyha meg van a Törpi!! Köszönöm hogy megértettél, még ha lehet kicsit cifrán is fogalmaztam :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!