Szerintetek hány hetes kismamama lehetek? Most vettem észre h mozog a baba. Orvoshoz csak holnap megyek. Fent a köldököm felett lehet a feneke és bordáim alat rugdos
Még egy gyöngyszem. Írni se tud, de azt tudja h a baba feneke hol helyezkedik el, holott eddig lövése se volt h terhes. Gratulálok ismét olyan szaporodik akinek az iq-ja egyenlő a nullával!
És még dicsekszik is vele, sőt neki áll feljebb.
Tanulj már meg leírni könyörgöm legalább alapvető szavakat!!!!
Viktoria csinibaba, téged sem fognak ellopni az eszedért.
Én amúgy 19 hetesen éreztem először a magzatmozgást, de nem rugdosás volt, jesszusom, nem is tudom, hogy gondoltad ezt...még hogy a bordáid alatt.....muhhahha:DDD
Ha most vetted észre, akkor kb. 17.20 hetes lehetsz, nézzél már utána légyszí, mekkora egy ilyen korú baba és gondold már át még egyszer ezt a borda alatt rugdosást, köszi.
Szaladj beszerezni a babakelengyét, én most, 36 hetesen érzem, hogy a bordáim alatt rugdos... Hoppsz, csak épp nem tegnaptól rúg...
Nem gondolod, hogy valami nem stimmel Veled??
Szerintem már ki is hordtad és meg is szülted, csak nem vetted észre! Ezt hívják fantom mozgásnak. Kérdezz meg itt bármelyik kismamát, akik hónapokkal a szülés után is érezni vélték a magzatot!
Biztos nehéz lehetett, nyilván végig menstruáltál, az összes teszted negatív lett és az orvos sem látott semmit az ultrahangon. Jaj te szegény, nem irigyellek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!