38 hetesen be lehet venni egy panadolt fejfájásra?
Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 12:21
1/7 anonim válasza:
Én bevenném, ha annyira fájna a fejem.
Nem rendszeres szedésről van szó, a magzat sem a fejlődés korai szakaszában van, érett már.
De elolvasnám, mit ír a tájékoztató:)
2/7 piroska és a farkas válasza:
Én úgy emlékszem, h kismamaként ez volt, amit bevehettem. Szerintem egyébként többet ártasz azzal, ha hagyod, hogy eluralkodjon a fájdalom - magambol kiindulva, nekem brutálissá tud fajulni - 1,2 szemtől semmi baja nem lesz a kicsinek.
3/7 anonim válasza:
Mivel a panadolban csak paracetamol van ezért nyugodtan beveheted. Olyan fájdalomcsillapitot nem vehetsz be amiben ipurophen van.
4/7 anonim válasza:
en sajnos eleg sok (volt hogy egy nap 2 szemet is) panadolt vettem be ,iszonyatosan fajt a fogam.en is kb ennyi idos terhesen.nem lett belole baj
5/7 anonim válasza:
36 hetesen lett arcüreg gyulladásom, Benuron fájdalomcsillapítót adtak.
7/7 anonim válasza:
Panadolt az elejétől a végéig lehet szedni, semmi bajotok nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!