Ugye attól, hogy nagyon felidegesítettem magam nem nyílhat ki jobban a méhszájam, és nem indulhat be a szülés?
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, a méhszájértékem C2111.délben mielőtt elment párom dolgozni nagyon csúnyán össze vesztünk, én teljesen kibuktam, sírtam, kiabáltam, egy ideg lettem (pedig meg se tudom mondani mikor veszekedtünk utoljára, olyan régen volt). És picit fájt a hasam alja, igaz az elég sokszor szokott mostanában fájni,és mikor lenyugodtam, akkor jutott eszembe, hogy ettől a méhszájam nem nyílhat -e ki,mert még egy két hét kellene neki odabent. Most nagyon lelkiismeret fúrdalásom van a pici miatt. A mi hülyeségünk miatt remélem nem lesz semmi baja aranyomnak.2015. jún. 12. 14:42
1/2 anonim válasza:
Nem most kéne drámázni, a párodnak is lehetne több esze... próbálj megnyugodni!
2/2 anonim válasza:
Szia! Sajnos mi nem egyszer, hanem nagyon sokat veszekedtünk az utolsó másfél hónapban, rengeteget sírtam, meg feszült voltam, stb. A 40. héten teljesen zárt méhszájjal mentem szülni, mert elfolyt a magzatvíz.
Mindenesetre próbálj megnyugodni, az biztos, hogy nem tesz jót az idegeskedés, de ettől nem lesz baja, ne izgulj még ezen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!