Miért van barnás folyásom 12 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok! Kb. havonta egy alkalommal (majdnem mindig akkor, amikor a havim esedékes lenne) kis mennyiségű barnás folyásom van!
Ez valami bajt jelenthet, vagy természetes? Úgy hallottam, hogy van,akinek a terhesség végéig megvan a menszesze...
Vagy mire utalhat ez a jelenség!
2008. szept. 1. 15:29
1/2 anonim válasza:
Szió! nem biztos, de ugy tudom, hogy a barnazas az alacsony sargatest szam miatt van. Ne aggódj miatta, amig barna és nem vörös, és amig csak folyás, és nem vérzés!
2/2 anonim válasza:
Szia!
A barnázás lehet normális tünet, de lehet kezdődő vetélés jele is!!! Nem ijesztgetni akarlak, de mielőbb keresd fel orvosodat!!!!!
Üdv.: 25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!