Lehetek terhes, ha szoptatok még?
Figyelt kérdés
15 hetes lesz a kislányom, szoptatok és tápszerezem a Babámat. A szülés óta már megjött a mensim. A 18.-ik napon szeretkeztünk nem védekeztünk, csak hüvelyöblítést csináltam.2008. szept. 1. 11:34
1/3 anonim válasza:
Szia!
Lehetsz terhes, még akkor is, ha nem jön meg szoptatás alatt. Nagyon sokan teherbe esnek szoptatás alatt is.
Ha nem akarsz ilyen gyorsan megint egy babát, akkor védekezz!
2/3 anonim válasza:
Igen, siman.
A baratnom februarra van kiirva a masodikkal, az elso baba november vegen lesz egy eves, es a mai napig szopik.
:-)
3/3 anonim válasza:
A szoptatás nem tuti fogamzásgátlás. Ěn úgy tudom, akkor megbízható, ha:
1. szulés után még nem újult meg a ciklus, nem jott meg a mensi
2. a baba csak szopik
3. a baba max. 6 honapos.
A napokat számolni sem tudom, hogy ilyenkor mennyire biztos, nekem például még mindig nem állt be pontosan a ciklus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!