Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen veszélyei lehetnek a...

Milyen veszélyei lehetnek a nagy mennyiségű sárga folyásnak a babára nézve?

Figyelt kérdés
Már túlvagyok egy kúpkúrán (nem volt kenetvétel, csak szemre állapította meg az orvosom, hogy vszínű Candida, de utána visszajött sajnos.) 9 hete megint van erős folyásom... Holnap megyek orvoshoz. Ugye biztonságban van azért a kisbabám? 32 hetes kismama
2008. szept. 1. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én a terhesség elejétől küszködöm ezzel, de nem hajlandó elmúlni, csak ideig-óráig. Nem találtak soha semmit nálam, mégis van ez a sárga folyás. Szerintem nincs igazán jelentősége, de azért csináltass egy leoltást.
2008. szept. 1. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Szia. Ha zárt a méhszáj, akkor teljes biztonságban van, mivel nem jutnak fel a baktériumok. Ha már nyitva van, akkor nagyobb az esélye bármiféle fertőzésnek, de ezt ma már könnyen tudják kezelni. Ne aggódj, nem lesz baj. Csak egy javaslat: nekem az orvosom a terhességem elején ajánlotta, hogy ha bármiféle fertőzésem lesz a terhesség alatt, nyugodtan csináljak kamillás teát, és azzal borogassam. Hülyén hangzik, de gyertya alakot kell felvenni -ami 32 hetes korban elég nehéz, de a párod pl. tudna segíteni tartani közben-, és a langyos kamilla teát belecsöpögtetni a hüvelyedbe. Próbáld ki, szerintem használni fog, ártani biztosan nem.
2008. szept. 1. 11:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Nekem is ezt mondta az orvosom, hogy kamillával kenegessem fürdés után. Csinálom is szorgalmasan, de nem múlik! vannak napok, amikor fehéres a színe és úgy vélem normál menniségű, de bizonyos napokon rengeteg és totál sárga. Borzalmas!!! A méhszájam 24 hetesen zárt volt, hogy most milyen, azt nem tudom, mert a doki szerint nem szabad a fertőzések miatt gyakran ellenőrizni.
2008. szept. 1. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nekem a kezdetektől van sárga folyásom, nincs viszketés, nem piros, de mégis zavart. Doki először 3napos Canesten kúrát ajánlott, majd kaptam 5napos Klion kúpkúrát, attól kb. 2 napra elmúlt, majd visszajött, jött újra a Canesten, de most 6 napos, majd miután ettől sem múlt el, múlt héten csinált egy hüvelytenyészetet, 2 napra rá meglett az eredmény, hogy nics semmilyen bacim, egyszerűen nem találtak semmit, szóval normális a sárga folyás. Annyit mondott a dokim, hogy esetlegn egy-egy Canesten kúrát csináljak. Szóval nyugi, babára nem veszélyes és én is 32 hetes vagyok :) Kitartást!
2008. szept. 1. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is van sárgás folyás. Most volt kenetlevétel, se gomba, se baktérium! Szóval lehet, hogy csak a terhesség miatt változunk kicsit.
2008. szept. 1. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!