Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdi el egy kismama...

Mikor kezdi el egy kismama úgy igazán szeretni a magzatját? Hogy édesnek látja, stb?

Figyelt kérdés
Engem még nem érint sajnos a kérdés, csak eszembe jutott.
2010. febr. 27. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már a pocakban is szerettem, de igazából eltelt egy kis idő, mire felfogtam, hogy anya vagyok, és ez a kis gyönyörűség az enyém. Napokig csak nézegettem, és próbáltam ésszel is felérni, amit a szívemmel már tudtam. Jó pár napig nem is éreztem magam anyának, de annyit már tudtam, hogy bár a pocakban is szerettem a fiamat, de amikor a hasamra rakták és rámnézett, már a pici kis kezébe tettem a szívemet.:)

ҝ

2010. febr. 27. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenkinél máshogy következik be. Van, aki már mikor megtudja, hogy terhes, akkor nagyon bennsőséges viszonyt érez a magzat iránt, mások akkor kezdenek el kötődni hozzá, mikor megmozdul..Olyan is van, aki nehezebben barátkozik meg a terhesség gondolatával, tényével, és először fel sem fogja, vagy nem akarja elfogadni. Mindenesetre mikor megszületik, és kézzelfogható valósággá válik, akkor biztosan mindenki édesnek és szépnek látja a gyerekét.
2010. febr. 27. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most 24 hetes km vagyok, és már most naaaagyon imáááádom! Nem is tudom hogy lehet-e ennél jobban szeretni. 2 és fél évet vártunk rá.
2010. febr. 27. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én első perctől kezdve beszélgettem hozzá,simogattam a pocakom.Mikor már mozgolódott rúgkapált,egyre jobban éreztem mennyire szeretem Őt.A kis 4ds képeit mindig nézegetem,megpuszilom minden este.Szoktam mondani a férjemnek,ha már most igy szeretem,nem tudom milyen érzés lesz ha itt lesz velünk:-))28+5hetes kismami
2010. febr. 27. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Változó.

az első 2-nél szinte azonnal volt valami rózsaszín köd, ahogy sejtettem,hogy babát várok.

Most 8 hetes vagyok, tudomásul vettem,ennyi.Nincs a "köd",nem simogatom a pocakom:(Remélem majd változik.Mert így bánt, a dolog.

2010. febr. 27. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi sokat vártunk rá, 2 évet! Talán ezért, de én az első pillanattól kezdve szeretem. Minden UH-n majdnem bőgtem, a legelsőn is, amin csak egy petezsák látszott. Viszont nagyon érdekes, mert nyilván most is imádom (7 hónapos), de még mindig nem hiszem el, hogy ez a csoda velem is megtörtént. KEzdem érteni, hogy miért mondják, hogy az anyai szeretetnél nincs erőssebb. Egyszerűen imádom.
2010. febr. 27. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem éreztem egyből vagyis nem sokat..kb a 3 hónapban kezdődött az imádatom felé:)bár lehet az is közrejátszott hogy hirtelen jött..tervezett baba volt de nem gondoltuk hogy elsöre összejön:)19hetes kismami
2010. febr. 27. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokszor eszembe jutott, hogy én nem vagyok az a túlprgött kismama terhesen, félem az elején próbáltam mindig szem előtt tartani, hogy mindig bármi lehet. Amióta nő a pocim, viszont sokkal többet foglalkozom vele, sokszor eszembe jut, hogy milyen lesz, ha majd itt lesz, már nagyon várom, ha mocorg beszélek hozzá, ha nem mozdul aggódom, de még mindig egy picit óvatos vagyok ezen a téren. Azt hiszem én akkor hiszem el igazán, ha majd a kezemben tarthatom a kisfiam. 34h km
2010. febr. 28. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!