Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthat-e a babának, ha szándék...

Árthat-e a babának, ha szándékosan felbosszantanak?

Figyelt kérdés

Sajnos, nagyon sok irigy ember vesz körül a kedves emberek mellett, akik imádnak "belerúgni" a kismamákba.

10 hetes kismama

2008. aug. 31. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Az árt a babának ha idegesited magad. Méhösszehúzódásokat okozhat, de hidd el minden kismam ki van téve ennek. Próbálj meg nem odafigyelni a hülye emberekre. Sajnos ez vele jár, sokan vannak akik okoskodnak, idegesitenek, és egyébkéntr is feszültebb vagy. Csak azt tudom mondani hogy próbáld elkerülni az ilyen embereket.
2008. aug. 31. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos minden kismama ki van téve ennek, ráadásul ilyenkor érzékenyebbek is vagyunk. Engem pl. folyamatosan azzal csesztetnek, hogy 19 hetes terhes vagyok, de még csak 2 kg-omat híztam, meg kicsi a hasam, biztos nem eszek rendesen. :(

A babák biztos megérzik, hogy feszültek vagyunk ilyenkor, bekeményedhet a has, a szívünk hevesebben ver, gyorsabban áramlik át a vér a testünkön stb.

Próbálj megnyugodni ilyenkor, egyik füleden be, másikon ki. Tudom, könnyű mondani, engem is rendszeresen bosszantanak, de próbálj te is megnyugtatni magad. Mély levegő, kilégzés, nem figyelek senkire.

2008. szept. 1. 08:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Nehéz, de pattanjon le :D

Árt a babának! Én ilyenkor rozsaszin repkedo unikornisokra, vagy valami viccesre gondolok, babónak jot tesz a pozitiv érzés, hogy orulsz, amit te erzel, azt erzi o is nagyreszt :)

Fel a fejjel :D

2008. szept. 1. 09:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást, csak sajnos nap mint nap találkozom ezekkel az emberekkel, mert az egyik pl. a főnököm, de próbálom magam nem idegesíteni. Köszönöm a válaszokat! Boldog babavárást!
2008. szept. 1. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!