Mitol ilyen szogletes a hasam? (keppel)
Masnak olyan gombolyu oldaltrol is. Az enyem meg olyan, mintha hasbavagott volna egy lengoajto...
(Ezen a kepen le is rajzoltam. Hat nem valami muveszi alkotas...)
29 hkm
11!
10-es vagyok. Nekem is befordult, de a hétfői 4D alapján nekem a lába van elől, nem a háta, így valószínűleg itt más okozza (és nekem állandóan ilyen).
Gratulalok a babakhoz!
Nekem nem fordult meg be, es kisfiu. Ezek szerint fuggetlen a has alakja a baba nemetol es fekvesetol.
Mindig kockahasat szerettem volna. De nem egeszen igy kepzeltem..
#14 Mi ez az agresszio??
Talan az zavar, hogy szepen rajzolok, te meg nem???
Vagy feltekeny vagy az alakomra? A kep, amit feltoltottem nem photoshop-olt. Meretaranyos.
Basszus, errol jut eszembe, hogy en meg gurulni sem tudok.
Max. csak ugy, mint egy dobokocka...
73%, eddig es nem tovabb!!!
Nem en tehetek rola, hogy neked nincs ilyen marokbasimulo cickod, es ilyen fokhagymagerezd poppolod.
Es tudod mit? A hasamra is buszke vagyok! Hanyatt fekve megall rajta a reggelizo talcam.
Ok, nyertél, kifogyott belőlem a szufla, ledarált ma a gyerek teljesen
Te pedig rajzolgass csak tovább, ilyen tehetséggel előbb-utóbb észre fog venni valamelyik képzőművészeti iskola 😀
Még egyszer boldog babavárást kívánok és emelem kalapom, egy élmény volt veled ,,vitázni'' 😀 Jó éjt ,,Izmos kockahas...'' 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!