Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol ilyen szogletes a...

Mitol ilyen szogletes a hasam? (keppel)

Figyelt kérdés

Masnak olyan gombolyu oldaltrol is. Az enyem meg olyan, mintha hasbavagott volna egy lengoajto...

(Ezen a kepen le is rajzoltam. Hat nem valami muveszi alkotas...)

[link]

29 hkm

2015. jún. 3. 18:26
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Ez nagyon aranyos:) Néha nekem is ilyen, a baba befordult már, csak gondolom hogy a háta lehet ez, pont a köldökömnél nekem is sokszor pont ilyen, és.nyugi tegnap voltunk 5d uh-n és határozottan kerek babám van:) 30 hkm
2015. jún. 3. 19:58
 12/35 anonim ***** válasza:

11!

10-es vagyok. Nekem is befordult, de a hétfői 4D alapján nekem a lába van elől, nem a háta, így valószínűleg itt más okozza (és nekem állandóan ilyen).

2015. jún. 3. 20:00
 13/35 A kérdező kommentje:

Gratulalok a babakhoz!

Nekem nem fordult meg be, es kisfiu. Ezek szerint fuggetlen a has alakja a baba nemetol es fekvesetol.

Mindig kockahasat szerettem volna. De nem egeszen igy kepzeltem..

2015. jún. 3. 20:33
 14/35 anonim ***** válasza:
47%
Jól van kérdező, válaszolgass csak! De ha felkel a babám a röhögésemtől, akkor nem érdekel hol laksz, de én idehozatlak és visszaaltatod! 😂
2015. jún. 3. 21:12
 15/35 A kérdező kommentje:

#14 Mi ez az agresszio??

Talan az zavar, hogy szepen rajzolok, te meg nem???

Vagy feltekeny vagy az alakomra? A kep, amit feltoltottem nem photoshop-olt. Meretaranyos.

2015. jún. 3. 21:24
 16/35 anonim ***** válasza:
Jajj, kérdező, én most gurulok, de nem a gömbölyű hasam miatt (olyanom most úgy sincs, az enyém inkább puding-szerű), hanem a röhögéstől! Köszi :D
2015. jún. 3. 21:30
 17/35 anonim ***** válasza:
Hah, még, hogy féltékeny az alakodra...elég lapos a feneked és lógnak a melleid, nem gondolod? 😂
2015. jún. 3. 21:32
 18/35 A kérdező kommentje:

Basszus, errol jut eszembe, hogy en meg gurulni sem tudok.

Max. csak ugy, mint egy dobokocka...

2015. jún. 3. 21:33
 19/35 A kérdező kommentje:

73%, eddig es nem tovabb!!!

Nem en tehetek rola, hogy neked nincs ilyen marokbasimulo cickod, es ilyen fokhagymagerezd poppolod.

Es tudod mit? A hasamra is buszke vagyok! Hanyatt fekve megall rajta a reggelizo talcam.

2015. jún. 3. 21:35
 20/35 anonim ***** válasza:

Ok, nyertél, kifogyott belőlem a szufla, ledarált ma a gyerek teljesen 

Te pedig rajzolgass csak tovább, ilyen tehetséggel előbb-utóbb észre fog venni valamelyik képzőművészeti iskola 😀

Még egyszer boldog babavárást kívánok és emelem kalapom, egy élmény volt veled ,,vitázni'' 😀 Jó éjt ,,Izmos kockahas...'' 😊

2015. jún. 3. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!