En látok csak mostanában rengetek kismamát vagy tényleg ilyen korszak van?
Szerintem pedig olyan jó ha más is babás és van kivel beszélgetni ezekről a dolgokról... nekem pl. az ismerőseim többsége karrierista, kijelentették hogy 30, de inkább 35 felett lesz az 1. gyerek. Persze meghallgatnak a barátnők, de látszik a fejükön, hogy unják, érdektelenek, már előre sajnálják a meg se született gyerektől azt az időt, amit majd rá fogok fordítani és nem rájuk, nem lesz minden szombaton buli...
Ez nem hiszem, hogy jobb.
Sosem akartam két lábon járó "csoda", ufó lenni. Imádtam, hogy az unokatesóim velem egykorúak voltak, micsoda játszásokat csaptunk a mamánál! Az én gyerekem meg jó esetben is 7 vagy 8 éves lesz, mire a családban lesz más karon ülő csecsemő, ő sose tudja majd, milyen jó együtt nyaralni a mamánál.
Hát akkor dühögj a semmin... :-D
Sz@.r lehet neked!
Hat nem tudom minek ez a személyeskedés, szerintem kicsit vissza lehet venni mert ense sértegetek senkit. Az elején tiszta szívből örültem es ugy voltam vele ahogy mondjatok "majd járunk egyutt orvoshoz" "tartjuk egymásba a lelket" stb de mikor szinte az összes ismerosom bejelentette napról napra hogy o is babát var kicsit sok volt es nem
Azért mert sajnálom tőle az örömöt vagy mert engem kene isteníteni de hogy a frnacba élvezzem ugy a baba varast ha rajtam kívül (nem túlzok) meg kb 15 no terhes majdnem mind egyidőben szül velem es mindnek fia lesz. Könyörgöm mondja valaki hogy o is tudna tiszta szívből ennek örülni, mert szerintem nem!
"de hogy a frnacba élvezzem ugy a baba varast ha rajtam kívül (nem túlzok) meg kb 15 no terhes majdnem mind egyidőben szül velem es mindnek fia lesz. Könyörgöm mondja valaki hogy o is tudna tiszta szívből ennek örülni, mert szerintem nem!"
Én a sajátomnak örülök tiszta szívből, a másé nem érdekel ilyen szinten, hogy ennyit pörögjek rajta...ennyi!
Mondom, hogy jó sz@.r lehet neked, ha ahelyett, hogy örülnél magadnak/magatoknak ilyen f..szságokon "dühöngsz"!
Én attól még borzasztóan örülök a saját terhességemnek, főleg a babámnak, mert más is terhes és fia lesz. Szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Gondolj arra akkor, hogy a fiadnak milyen jó lesz pár év múlva, mennyi haverja lesz a környéken. Most a terhesség a legfontosabb, de az egy-kettőre elmúlik, utána meg tök jó lesz, hogy egy csomó egyidős gyerek van a fiad körül.
Mellékesen megjegyzem, még mindig nem értem a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!