35. heti tapasztalatok?! Panaszok?
Szia!
Hol erzed a mozgast? Mert az en babam is faros, nem fordult be es mar a 39. hetben vagyok. A rugasokat vegig lent erzem, fent pedig azt ahogy kinyomja a buksijat, oldalt pedig a hatat. Nekem is volt olyan fajdalmam, mondhatnam ugy h a szemeremcsontom nagyon fajt ket napig, alig birtam menni is, majd elmult es par nap mulva ujra jelentkezett egy napra. Szerencsere azota azt a borzalmas erzest nem ereztem, sehogy sem volt jo.
Mikor mesz legkozelebb dokihoz?
Haat ha fent erzed rugni, akkor minden bizonnyal fejvegu. :) Nekem fent a buksijat nyomja ki ahogy irtam.
Igen vannak megforditasok, de sztem mint mindennek, ennek is oka van h az en babam egyszer sem fordult meg, meg csak keresztben sem volt. Lehet rovid a koldokzsinor, es ha igy van es megprobalnak megforditani, mi van ha megfeszul.. Ezert eszembe sem jutna ez a megoldas, inkabb a csaszar. Pedig rettegek tole. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!