Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnás folyás második trimeszt...

Barnás folyás második trimeszterben?

Figyelt kérdés
19 hetes terhes vagyok,a terhességem első heteitől előfordul időnként barnás folyás.nem sok,és nem rendszeresen,van,hogy egy héten van kétszer,aztán hetekig nincs,stb.mennyisége se sok,kb.alkalmanként 2-3 tìz-húszforintosnyi folt a bugyimon.nektek előfordult második trimeszterben?köszi a válaszokat!
2015. máj. 28. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Orvos..

Nekem volt 15 hetesen. Bementem, nem tudni mitől volt, minden rendben volt. De legalább megnyugodtam.

2015. máj. 28. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Én azonnal elmennék orvoshoz, ilyen nincs,hogy az első hetektől előfordul és 19hetesen itt érdeklődsz! Ráadásul azóta nem egyszer voltál (remélem) orvosnál bármikor rákérdezhettél volna.
2015. máj. 28. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 14 hetes terhesen, halalra remultem, azonnal mentem a korhazba ahol megneztek ultrahangon es a baba jol volt, nem tudjak pontosan, hogy mitol volt. 4 nap alatt mult el teljesen. Magnezium emelest es c vitamint ajanlott a doki.
2015. máj. 28. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem értem.. 6 hetesen délután 3 órakor barnáztam, 3,45-kor a dokim rendelője előtt ültem. 20 km-re, busszal..

Bele se merek gondolni mi lenne ha nem tettem volna.

Lehet annyi oka a barnázásnak.. Fertőzés, haematóma, méhlepény a méhszájon stb.. Lehet nincs semmi de honnan tudnánk kitalálni mégis?

2015. máj. 28. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Azonnal orvos! 28 hetesen egyszeri barnázással bementem este fél 10-kor a kórhàzba. Reggel fél 8-ig a szülőszobàn voltam visszatartàson. Majd még 2 hetet bent feküdtem a kórházban. Nem megijeszteni akarlak, de nekem akkor azt mondtàk, hogy baj lett volna ha nem megyek. Nem játék!
2015. máj. 28. 22:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Màr a terhesség elején mondtam az orvosnak,kaptam is duphastont.csak azért kérdeztem hogy másnak volt-e és végülis mitől.
2015. máj. 29. 14:27
 7/7 A kérdező kommentje:
És nektek mennyi volt a barnázás mennyisége?
2015. máj. 29. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!