Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis ha szur a hasam alja...

Normalis ha szur a hasam alja bal oldalon?

Figyelt kérdés
17 hetes terhes vagyok es ugy szur mindha agyonfutottam volna magam.Normalis a szuras?es azota allatszo folyasom van de azt hiszem az lehet.Irnatok rola valamit?
2010. febr. 26. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj, én is éreztem hasonlót. Csak ne görcsöljön, azt mondják, az a baj.

Biztos hirtelen elkezdett nőni a babé, és tágul , helyezkedik minden.

2010. febr. 26. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is érzek jó ideje ilyet, először azt hittem vakbelem lesz, nekem jobb oldalt fájt, de nagyon. De szok a bal oldalon is, én is úgy tudom, hogy nő a méh és azért van.

22 km

2010. febr. 26. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Tegnap voltam orvosnál, 18 hetes vagyok. Néha nekem is fájt, azt mondta akkor tud bővebbet, ha megvizsgált. Minden rendben volt, úgyhogy azt mondta, hogy nő a méhem, ezért van. Ha mész legközelebb, okvetlen kérdezd meg Te is!
2010. febr. 26. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:

en 10 hetes vagyok es nekem is atlatszo folyasom van a terhesseg kezdete ota.Hasam is szokott szurkalni.Azt mondta az orvos mindez termeszetes, no a mehed.

Boldog babavarast!

2010. febr. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!