Normalis ha szur a hasam alja bal oldalon?
Figyelt kérdés
17 hetes terhes vagyok es ugy szur mindha agyonfutottam volna magam.Normalis a szuras?es azota allatszo folyasom van de azt hiszem az lehet.Irnatok rola valamit?2010. febr. 26. 13:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem baj, én is éreztem hasonlót. Csak ne görcsöljön, azt mondják, az a baj.
Biztos hirtelen elkezdett nőni a babé, és tágul , helyezkedik minden.
2/4 anonim válasza:
Én is érzek jó ideje ilyet, először azt hittem vakbelem lesz, nekem jobb oldalt fájt, de nagyon. De szok a bal oldalon is, én is úgy tudom, hogy nő a méh és azért van.
22 km
3/4 anonim válasza:
Tegnap voltam orvosnál, 18 hetes vagyok. Néha nekem is fájt, azt mondta akkor tud bővebbet, ha megvizsgált. Minden rendben volt, úgyhogy azt mondta, hogy nő a méhem, ezért van. Ha mész legközelebb, okvetlen kérdezd meg Te is!
4/4 anonim válasza:
en 10 hetes vagyok es nekem is atlatszo folyasom van a terhesseg kezdete ota.Hasam is szokott szurkalni.Azt mondta az orvos mindez termeszetes, no a mehed.
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!