6 hetes terhes vagyok. Ha korog a gyomrom és éhes vagyok, mindig enni kell valamit?
Szia!Én 13 hetes terhes vagyok és bizony én magam is tapasztalom,hogy sűrűbben vagyok éhes.Csak egy példa:11 órakor megebédeltem, délben ismét a konyhában találtam magam.:)Megeszek mindent ami jól esik,de a mérték itt is nagyon fontos számomra is.
Ne aggódj amiatt,hogy egy nap többször ülsz az ebédlő asztalhoz,mint előtte csak a babóca fejlődjön gyönyörűen és vele minden rendben legyen.
Ha pedig pár kiló felkúszik az sem olyan nagyon nagy probléma.Gratulálok a babócához!!! :)Móni
Szia!
Ne aggódj , ez természetes én kb. a 10. hétig állandóan ettem, mindent kívántam, mindig. 2 óránként minimum ettem. Aztán a 10. hét körül alábbhagyott ez az óriási éhségérzet. Most 16 hetes vagyok és kb.2 kiló plusszom van (hízékony alkat vagyok). Szóval nyugi, egyél annyit amennyit megkívánsz. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!