Dr. Dienes Józsefről (Miskolc) Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ki szült már nála? mik a tapasztalatok?2015. máj. 27. 11:41
1/2 anonim válasza:
Én nem nála szültem, de ő volt bent éjszaka ügyeletben,mikor 6 hetesen barnáztam és bementem. Nagyon kedves volt, kérdezgette hol lakok,milyen ott lakni stb, hogy elterelje a figyelmem és ne legyek ideges. Szerencsére minden rendben volt, de befektetett pár napra, hogy pihenjek. Nekem nagyon szimpi volt, de állítólag sok a betege, így nem mentem hozzá.
2/2 anonim válasza:
Nekem barátnőm szült nála, ő végig meg volt elégedve vele, sok jót hallottam már róla. Engem még csak egyszer vizsgált, de akkor nagyon rendes volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!