Mivel jár az inzulinozás?
Figyelt kérdés
Nagyon megvagyok ijedve,hétfőn befektetnek a kórházba,hogy beállítsák az inzulin adagomat!Mire számíthatok?Ez napi hány szurkát jelent majd itthon?Nem ártalmas ez a babának?2008. aug. 31. 08:14
1/4 anonim válasza:
Cukorbetegek is lehetnek terhesek, szülhetnek minden gond nélkül. Ne félj, semmi baj nem lesz, csak figyel oda és tartsd be, amit mondanak!
A dietetikusodnak mindenről tájékoztatnia kell téged!
(bocs, én csak terhességi cukorban szenvedtem)
2/4 A kérdező kommentje:
nekem is most derült ki a cukrom a terhesség alatt,lehet,hogy előtte is volt csak nem tudtam róla!13 hetes vagyok,ha most elkezdik kezelni lehet még egészséges a babám?Nagyon magas volt a cukrom éhgyomri:7,9 terheléses egy óra múlva:17,6
2008. aug. 31. 09:11
3/4 anonim válasza:
Ne félj, könnyen bele fogsz jönni. A kórházban mindent meg fognak veled tanítani, az inzulinbeadást és a diétát is. A szórások száma attól függ, hogy milyen inzulint kapsz, a mi kórházunkban a 3x-i szúrás a jellemző (minden főétkezés elött).
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a nyugtatást remélem minden rendben lesz!
2008. aug. 31. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!