Meddig érzetétek a "mindjárt megjön" érzést?
Ma vagyok 6 hetes, ha jól számolom, és néha mintha azt érezném...leginkább mikor hanyatt fekszem.Mikor megvolt, akkor is erősebben görcsöltem fekve, szóval gondolom ezért érzem néha még most is.De nem sűrű, meg nem erős, meg néha inkább olyan fájdalom, mintha izomláz lenne a méhemben, ami azért ugye, mert nő...?jól gondolom?
Szóval ez nem baj?Mikor múlik el teljesen?
A másik kérdésem, hogy normális, hogy nagyon szokott fájni a gyomrom?Meg néha a beleim, mintha szúrnának, mondjuk azt megfigyeltem, hogy valahogy lelassult picit az emésztésem, és sok a bélgáz, sajnos, a gyomromban meg gyomorsavat érzek...de lehet a gravidától fáj?
Na jó sokat kérdeztem, bocsi....:)csak első picúr, még nincs tapasztalatom:)
szia!
nekem ilyan 6-7 hetes körül szünt meg ez a "mindjárt megjön" érzés.
A méhem annyira nem fájt, inkább gyakran volt olyan húzódásféle ha felálltam, ha oldalra fordúltam, ha köhögtem. még olykor most is van ilyen nyilallás, de ez természetes.
A gyomorfájás nekem nem volt, lehet hogy a bélgáz miatt van neked is. nekem is volt ilyen, éppen tegnap, azt hittem szétmegy a mellkasom. a dokim azt mondta vegyek be egy nospat vagy egy pici szódabikarbónát.
orvoshoz mikor készülsz? szerintem két hét múlva mehetsz is már, de ha a hasfájás nem múlik, akkor menj hamarabb, csak hogy nyugodt legyél!
jó babavárást...10 hkm
Szia, én is ma vagyok 6 hetes (második baba).
Mindjárt megjön érzésem még a huszonakárhanyadik héten is volt. Ahogy nő a méhed, felkészül a tágulásra, stb ez természetes. Csak ne görcsöljön és ne vérezz.
A gyomorégés, lassú bélműködés is "remek" terhestünetek.
Gravidát vedd be a reggeliddel együtt, semmiképpen ne éhgyomorra.
Jó babavárást!
köszi:)ja én is gondoltam szódabikarbónára...mondjuk hajlamos is vagyok a savasodásra sajna...
Igen,úgy terveztem, hogy jövő héten, vagy utána megyek is dokihoz.A méh fájások meg annyira nem durvák, hála Istennek, és vannak olyan jellegűek is, amiket írtál.
jó babavárást neked is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!