Nekem nem valami nagy,mondjuk igazából nem is tudom mekkorának kellene lenni:)de már nagyon várom hogy nőljön..
2010. febr. 26. 08:22
1/8 anonim válasza:
Szia. Én 18 hetes vagyok, de a környezetemben élő mamák mind azt mondják, hogy ennyi idősen nekik nem volt ekkora pocijuk mint nekem.
Szerintem nagyon alkat függő.
Nekem egyik napról a másikra hirtelen nőtt meg, nem pedig lassacskán:)
Türelem, neked is lesz már rövidesen aranyos pocakod. Lehet, hogy neked is hirtelen fog megnőni:)
2010. febr. 26. 08:34
2/8 anonim válasza:
Nekem kb a 20. hétig szinte nem is látszott, csak a közeli ismerősök, rokonok látták, hogy pocakos vagyok, idegenek nem vették észre. Mondjuk amúgy is volt/van rajtam túlsúly (172 cm, 82 kg-val kezdtem) és hasra híztam mindig, szóval valóban nem volt feltűnő a változás. Utána kezdett el nőni, most vagyok a 27. hét végén, de sokak szerint kisebb a pocak, mint másnál szokott lenni.
Én örülök neki, könnyebb kis hassal mint egy rám tapasztott dinnyével. :)
2010. febr. 26. 08:42
3/8 anonim válasza:
Szia!
18 hetes vagyok, és már jócskán látszik a pocim.Hirtelen egyik napról a másikra nőtt sokat, és már napról napra gömbölyödik.A párom szerint már "olyan kismamás formám van". :) Hidd el neked is növöget, csak ahogy irák ez alkati kérdés.Én 157 cm vagyok és 47 kg-mal kezdtem a terhességet.De öszintén én sem tudom, hogy átlagosan mekkora egy 4-5 hónapos pocak!
Boldog Babavárás!
2010. febr. 26. 10:01
4/8 anonim válasza:
Szia!Ez alkati kérdés!Nekem már 12 hetesen is hatalmas volt!Most 20 hetes vagyok és tegnap egy ismerős kérdezte,hogy mikor szülök?Mondtam neki,hogy júliusban!:)))Azt hitte,hogy már vagy 2-3 hét van hátra:)))!Kicsit aggódom is ,hogy mi lesz még a végéig???Már most nehezen mozgok!És nem nagyon tudok aludni sem a pocitól!:)))Pedig csak 5 kilót híztam,így még arra sem lehet nagyon fogni!És ne izgulj ,meg fog az szépen nőni!Boldog babavárást Neked!
2010. febr. 26. 10:09
5/8 anonim válasza:
Rólam 20 hetesen már ordított, hogy babát várok. Amúgy vékony testalkat vagyok, és már volt egy kis kerek előredudor.
2010. febr. 26. 11:15
6/8 anonim válasza:
16 hetesen még semmi sem volt. 20 hetesen volt az esküvőnk, de csak az látta rajtam, hogy terhes vagyok aki tudta is, más azt hitte felkaptam 1-2 kilót. Ha nem szűk ruhában voltam nem lehetett észre venni. Viszont a 26. héttől mint a gomba, szerintem napról-napra nőtt a pocakom. 50 kg 152 cm kezdtem és ha jól emlékszem akkor voltam 53 kg.
2010. febr. 26. 12:09
7/8 anonim válasza:
Én 21 hetes vagyok, és eddig olyan, mint amikor nyáron megettem egy negyed görögdinnyét. Szóval szinte semmi. Nem is szedtem fel eddig csak kb. 3 kg-t. Majd növekszik, én nem aggódom. Jobb, mintha azon idegeskednék, hogy sok a felesleg.
2010. febr. 27. 14:15
8/8 A kérdező kommentje:
köszi!
mondjuk annál tényleg jobb mintha a felesleg menne:)1,5kgot hiztam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!