Mit jelent ez? Ma írta a doki az ultrahang papíromra: AC alapján enyhe IUGR.
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 20:18
1/8 A kérdező kommentje:
28 hetes vagyok
2010. febr. 25. 20:24
2/8 anonim válasza:
Méhen belüli növekedés visszamaradás. Ezt találtam evvel kapcsolatban:
3/8 A kérdező kommentje:
Valaki hasonló helyzetben?
2010. febr. 25. 20:30
4/8 anonim válasza:
Amikor nst-re jártam volt ott egy anyuka, akinek ugyanez volt, sajnos végül nem tudom mi lett velük, de arra emlékszem, hogy azt mesélte előző terhességénél is ugyanez volt, picike baba is született, de utána behozta a lemaradást. Ott volt vele, értelmes mosolygós kedves szöszke kislány volt :)
Mennyi lett az AC értéked?
6/8 anonim válasza:
Szia!
Mennyi lett a babucid Ac mérete? A többi rendben volt? Egy méret szerintem még nem jelenthet visszamaradást!
Nyugodj meg!! Minden okés lesz a picikével!
7/8 A kérdező kommentje:
Hát csak ennyit írt a papírra. Azt mondta nem kell megillyedni.Csak kisebb babám fog születni majd, olyan 3 kiló körüli.Meg még azt írta, hogy C3100. Végül is nem mondott semmi olyat, hogy baj lenne, csak picit le van maradva. 27 hetet írt a papírra is, de az azért van, mert figyelve volt a peteérésem, beágyazódásom és el is csúszott a ciklusom 4-5-6 napot.De a fej térfogat viszont a 28. hétnek felelt meg, meg minden más adata.
2010. febr. 26. 09:27
8/8 A kérdező kommentje:
Nem mondta az AC méretet.
2010. febr. 26. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!