Aktus után 40nappal teszteltem csináltam után 45 napra is és mind a kettőnél később egy a halvány csík ott volt félek hogy pozitív a teszt?
2015. máj. 24. 11:12
11/16 A kérdező kommentje:
hétfőn csináltam egy tesztet nem.jott ki egybol 2 csík utána 1 óra múlva kb rá néztem és ott volt a halvány csík szürkés talán nehezen észre vehető pénteken megint teszteltem ugyan úgy ez volt.akkor gyógyszert is szedtem és gumival is védekeztünk
2015. máj. 24. 16:04
13/16 A kérdező kommentje:
Ra nagyítva nézzétek
2015. máj. 24. 16:09
14/16 anonim válasza:
Te tényleg ennyire nehéz felfogású vagy??
A szürke csík NEM JELENET terhességet!
Száradási vagy ún. fantomcsík.
Menj el egy laborba, szúrasd meg magad ~500 Forintért, hátha a vértesztnek hiszel majd!
15/16 anonim válasza:
Szia!
Én se így sem úgy nem látok rajta semmit.
Negatív.
16/16 A kérdező kommentje:
Szia sajnos igen így a képen nagyon nehezen lehet látni nagyon halvány szürkés csik van de gondolom azért aktus után bő 1 hónappal lassan 2 már erős csiknak kellene lenni
2015. máj. 24. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!