Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap óta megemelkedett a...

Tegnap óta megemelkedett a vnyomásom.140/80 átlag. Jövő hét szerdán megyek legközelebb dokihoz.38h kezdő kismama vagyok. Ugye addig nem lesz gond?

Figyelt kérdés
De meg is vagyok fázva. Lehet összefüggés? Több kismamának is magasabb lett a napokban. Eddig nem volt gond. Fehérje nem volt a vizeletben.
2010. febr. 25. 19:10
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ezr nem vonom kétségbe, de attól ha felmegy a vérnyomásod nagyon a baba kevesebb vért kap, illetve leválhat a méhlepényed!Magadat akarod nyugtatni vagy a tények alapján cselekszel te döntésed.
2010. márc. 3. 18:02
 12/13 anonim ***** válasza:
A terhesség vége felé nekem,mindig ennyi volt a vérnyomásom.A pulzusom is az egekben volt.A vérnyomásra nem mondott semmit a doki,a pulzus miatt én kértem kardiológiai vizsgálatot.Minden rendben volt.Biztos nem lesz gond.De ha téged megnyugtat,hivd fel a dokit ha teheted és emlitsd meg neki.Én mikor felhivtam hasonló problémákkal mindig azt mondtam a védönő mondta,hogy feltétlen jelezzem.:)Megértő volt.
2010. márc. 3. 18:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is így kezdődött 140/80-as vérnyomás 3 hét múlva 200/130-as vérnyoás mellett szültem meg a babám ...koraszülött lett. Egy árnyalat fehérje sem volt a vizeletembe ... pedig minden 3 nap gyűjtették velem 24 óráig a vizeletet a korházban. Emiatt én is reménykedtem, hogy nem toxémia, de az orvos a korházban mondta, hogy van valami mono fázisú (vagy valami ilyesmi)toxémia amnél csak az egyik tünet jön elő. Nálam történetesen a magas vérnyomás. Te már a vége felé jársz, ezért szólj a dokidnak mert ha gond van inkább indítsák meg a szülést minthogy baj legyen ...mert nagy baj lehet. Nem ijeszgetni akarlak csak nálunk nagy gond lehetett volna ha nem reagálnak a dokik nagyon gyorsan.Jobb féni mint megjedni, vigyázz magatokra.
2010. márc. 3. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!