Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hónapja szültem de a köldökö...

9 hónapja szültem de a köldököm felett kicsúcsosodik a hasam a tornázok, mitől lehet?

Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szétnyílt hasizom is lehet (diastasis rectii), de ezt ennyiből nehéz megmondani. A tornával vigyázni kell, ha rosszul terheled, simán sérved is lehet tőle! Javaslom a loveyourbelly tornát! Sokat segít, és sok tanáccsal is ellátnak, személyre szabottan.
2015. máj. 22. 21:45
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ. nem viszem túlzásba a tornát, talán túlzottan :) néha hasazok, meg láb emelgetés...de a hasam felső fele nagyon hamar elfárad, a levegőt is fáj, nehéz venni. tehát sokat nem is tudok tornázni.
2015. máj. 22. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szétnyílt hasizom. Speciális (!!) gyógytorna, vagy műtét kell.

Nekem nemsokára műtik, nem vészes beavatkozás. Köldök felett kis nyílást vágnak, stoppolnak, kész is.

2015. máj. 22. 22:21
 4/8 A kérdező kommentje:
kedves 3as. te próbáltad a tornát? vagy azonnal műtétet választottad? hogy derült ki neked? hova kell vele menni hogy megnézzék?
2015. máj. 22. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Off. En is igy jartam.szules utan ket es fel evvel is igy vagyok

Bar most ismet babat varok de tuti h szules utan max egy evvel megnezetem szakemberrel.mert nagyon ronda es zavaro.

2015. máj. 22. 23:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, az amit fentebb irtak. Semmi bajod nem lesz, de óvatosan tornázz, fokozatos terheléssel. Én most újra babát várok (22.hét) 3 éve szültem, de eddig (koppkopp) még nem okozz problémát.
2015. máj. 23. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Arra is vigyázni kell, hogy a szokásos hasizom gyakorlatok (felülés, hasprés) nem alkalmasak erre a problémára, sőt, rontják a helyzetet.
2015. máj. 23. 19:05
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. akkor utána olvasok, mert rontani nem szeretném :)
2015. máj. 23. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!