35 hetes kismamik! Hogy vagytok? Nektek is van olyan, hogy ugy erzitek mindjart bepisiltek aztan csak egy par csepp jon?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 16:52
1/5 anonim válasza:
pont ugyan ez van velem is.mikorra vagy kiírva?hol szülsz?
2/5 A kérdező kommentje:
aprilis 6-ra vagyok kiirva. Kulfoldon elek, itt fogok szulni, de mar alig varom hogy a kezemben tarthassam a kincsemet. Te hol fogsz szulin? Kisfiu vagy kislany?
2010. febr. 25. 17:06
3/5 anonim válasza:
Én még csak 33 hetes kismami vagyok (ápr. 12-re vagyunk kiírva) és épp a napokban tapasztalom ugyanezt, amit írsz, hogy úgy érzem nagyon kell pisilni, aztán alig jön valamennyi! Egyébként remekül vagyok, csak már egyre türelmetlenebbül várom a szülést:)
4/5 anonim válasza:
Szia/sztok! Remélem nem baj,hogy írok. Én már szültem, 5 hónapos a kislányom. De a 30. héttől főleg a vége felé 5 percenként rohangáltam pisilni és persze sokszor volt hogy 1-2 csepp jött. A kislányom faros volt, imádott a hólyagomon csücsülni.
Ne aggódj, ez normális, a babád nyomja a hólyagot. :) Élvezzétek ki a hátralévő heteket!
Sok boldogságot!!
5/5 anonim válasza:
első vagyok.kisfiút várok én ápr 9 re vagyok kiírva.én is alig várom már.de majd gondolok rád 5. körül.aztán majd írj h milyen volt.könnyű szülést és sok sikert a továbbiakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!