Ha a 24hét után hal el a magzat tényleg el kell temetni?
Figyelt kérdés
mert nekem az egyik ismerösöm mondta aki igy járt igaz ez2008. aug. 30. 16:12
1/4 anonim válasza:
Én a 36. héten vesztettem el a babámat, már méhen belül. Így nem anyakönyvezték, s a kórház temettette el. Ha akartam volna el hozhattam volna eltemetni, de nem ajánlották, így is szörnyű volt.
Az viszont már más, ha egy baba élve születik, s pár nap múlva hal meg, ott szerintem már a szülőknek kell gondoskodni a temetésről.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom a választ a kérdésedre,de ha belegondolsz,hogy egy 24 hetes baby-t már meg kell szülni,a súlya meg kb. 600 gramm körül van,azzal pici testtel már kell csinálni valamit.Nem lehet csak "kidobni".Bocsánat a brutális fogalmazásért,de nem tudom máshogy kifejezni magam.Remélem egyre kevesebbszer fog ilyen tragédia előfordulni!27 hetes kismami
3/4 anonim válasza:
A 36.héten elveszteni egy babát?!Hát ez egyszerűen borzasztó!!!!!Őszinte részvétem!!!27 hetes kismama
4/4 anonim válasza:
szia
nem kell temetned. vallási vagy egyéb kegyeleti okra való hivatkozással kérheted, hogy a kórház hamvassza el, és azt adják ki. -szerintem - vallási hovatartozástól függetlenül, ne hagyj temetetlen holtat. élőként tartottad magzatod, szerintem jobb eltemetni.
Élveszületett csecsemőnél bármikor hal meg kötelező a temetés, választhatsz, hogy köztemetést kérsz, vagy elintézed magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!