Azt hittem terhes vagyok, de a tesztem negatív lett, de akkor mi lehet a bajom?
Orvoshoz 2 hét múlva tudok elmenni, de hátha addig meg is jön.
Szóval, már a menstruációm előtt is egy kicsit furcsán éreztem magam.... Nekem, ha megjön, akkor előtte 4 napig nagyon fáj a mellem, de most ezt teljesen kimaradt, furcsálltam is. Általában 1 napig görcsölök kicsit, majd aznap meg is jön, de most konkrétan 3 napig görcsöltem magamhoz képest erősen, és már 4 napja késik. Tegnap csináltam egy tesztet és egyértelműen negatív lett.
Amit még érzek:
Soha nem voltam terhes, nem is nagyon vagyok ebben képben, de azt mindig hallottam, hogy ilyenkor a nők éhesek, megkívánnak dolgokat, nos én nem így vagyok. Nincs étvágyam, eszek mert kell, akkor is keveset, érzek valami éhséget, de ha kajára gondolok, a kedvem is elmegy, fáradékony vagyok, és ami a legkellemetlenebb, hogy igaz már nincs görcsöm, de rettentően fel vagyok puffadva. Nincsenek szelek, meg semmi, egyszerűen fel vagyok puffadva annyira, hogy fáj nagyon. Más betegségre utalhatnak a tüneteim?
Lehet hormonzavar. De lehet késői peteérés, ha késői peteérésből estel teherbe a teszt negativ lehet egy ideig. Ismételgest amíg nem jön meg.
Ja 21 hetes terhes vagyok, 19 hete azért eszek mert kell. Egyáltalán nem kívánok szinte semmit és nulla az étvágyam. Bezzeg a fáradtság megmaradt, nem múlt el 12 hetesen mint hittem... Na mindegy, így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!