Hányinger ellen mit lehet bevenni?
Figyelt kérdés
Ha pl. munkahelyemen jön rám. Muszàj elmulasztani, emberekkel dolgozom és nem állhatok le.2015. máj. 20. 17:16
1/4 anonim válasza:
szerintem ne vegyel be semmit ,mert akkor folyton kapkodhatnad a gyogyszereket erre arra a terhesseg mindharom trimesztereben ,kulonbozo problemakra.nem tudom hany hetes vagy de a II. trimeszterre elmulik ,szoval ki fogod birni.ha radjon ,setalj friss levegon (ha megteheted) ,kortyolgass szensavmentes vizet.nekem is minden szagtol hanyingerem volt ,oklendeztem (szerencsere a hanyasig nem sokszor jutottam el).aztan hullafaradt voltam ,fajdalmaim voltak stb ,egyedul akkor vettem be panadolt mikor a gyulladt ,lukteto ,iszonyatosan fajo fogamtol belazasodtam .sok sikert es tarts ki.aztan persze az orvos lehet mast mond,de ilyen korai idoszakban fokepp nem javasolt (a fogfajos esetem mar 34.hetnel volt).
2/4 A kérdező kommentje:
Én ilyen daedalonra vagy B6-ra gondoltam. Sajnos ha a munkahelyemen rám jön, nem tehetem meg, hogy sétáljak, recepción dolgozom, egész napos pörgés van.
2015. máj. 20. 17:45
3/4 anonim válasza:
b6 az jo ,azt eleve szedi sok kismama.hogy mennyit er ,nem tudom.
4/4 anonim válasza:
Nincs olyan gyogyszer ami elmulasztana a terhesseg alatti hanyingert. Szerintem mindenki leallhat, mindegy hogy hol dolgozol. Ha terhes vagy, azt meg kell erteniuk. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!