Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mennyire baj? Ti csináltato...

Ez mennyire baj? Ti csináltatok már ilyet?

Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok és még nem vettem kismamanadrágot.A naciim csak úgy jönnek rám ha beletuszkolom magam.És egész nap érzem hogy feszül a hasamon a nadrág.Vettem egy gumis derekú szoknyát de az is feszes és olyan mintha kisebbítené a pocakomat.Ez mennyire árt? Szerintem még túl kicsi ahhoz a baba hogy baja legyen tőle nem?
2015. máj. 19. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez így neked kényelmes??? Miért nem veszel kismamanadrágot, kismamaszoknyát, kényelmes egyberuhát? Nyilván nem egészséges, ha elszorítod a tested.
2015. máj. 19. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ekejen gomblyukba raktam hajgumit es ugy gomboltam be. De persze mikor eljött az idő, még az első trimeszter során vettem két kismama nadrágot. Kihúztam veluk az egész terhességet, mert a hasresz ugye tágul a hasaddal együtt
2015. máj. 19. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Én nem csináltam ilyet. Bár amikor tényleg csak puffadtam, reggel simán belefértem a nadrágba, hiába tudtam, hogy este szűk lesz, felvettem. 16-17 hetes lehettem amikor kismamanadrágot kezdtem hordani.

Ha ilyesmit nem akarsz még, akkor is szerintem egy nagyobb testnadrág kényelmesebb lenne neked.

2015. máj. 19. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

19hetes terhes vagyok, még én sem vettem kismama nadrágot, viszont már nem jönnek rám a régi nadrágok. Melegítőnadrágokat hordok, laza-sportos nadrágokat.

Egyáltalán nem tűröm ha kicsit is szorítja a hasam.

Egyébként 15hetesen a fejétől a fenekéig 10centi a babád kb. Ez már nem olyan kicsi, illetve nem annyira van már lent mint szerintem te azt gondolod. Most kb. a köldököd alatt 2-3-4ujjnyira van. Szerintem találj ki valami megoldást és ne úgy gondolkozz, hogy ,,túl kicsi ahhoz a baba, hogy baja legyen tőle".

2015. máj. 19. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Második terhességem végén járok, és egyetlen kismamaruhát sem vettem. Jön a jó idő, teljesen megfelel pár leggings, meg lenge tunika. Én tuti nem költök ilyenekre egy vagyont.
2015. máj. 19. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, 4 ujjnyival a köldök alatt 16 hetesen.

Amúgy van kismama ismerősöm aki 30 hetesen is testnadrágot hord, én is szoktam 21 hetesen, tényleg kényelmesek. Csak ajánlani tudom. Nem is kerül vagyonba. Egyébként nyáron jobb is mint a farmer, azért csak nem olyan meleg. Szerintem a kényelem azért sokat számít, rád gondolok, nem csak a babára.

2015. máj. 19. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem hordtam sokáig kismamanadrágot, mert nem volt akkora pocakom, nekem annyiban volt szerencsém, hogy voltak nagyobb farmerjaim a "molett" korszakomból, így azok akkor tökéletes szolgálatot tettek! :)
2015. máj. 20. 08:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél nem kellett kismama nadrág, később nőtt a hasam, pont június lett mire látszódott, akkor meg már ruhákat, gumis derekú nadrágokat hordtam.

Most a második gyerekemmel a 18.-ik héten vennem kellett , mert szinte egész napos ülőmunkát végzek és baromi kényelmetlen volt a régi nadrágom, és a hasam is előbb nőtt.

Egy vagyont költöttem 2 db. nadrágra, összesen 15e ft-ot.

2015. máj. 20. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!