Ez mennyire baj? Ti csináltatok már ilyet?
Én nem csináltam ilyet. Bár amikor tényleg csak puffadtam, reggel simán belefértem a nadrágba, hiába tudtam, hogy este szűk lesz, felvettem. 16-17 hetes lehettem amikor kismamanadrágot kezdtem hordani.
Ha ilyesmit nem akarsz még, akkor is szerintem egy nagyobb testnadrág kényelmesebb lenne neked.
19hetes terhes vagyok, még én sem vettem kismama nadrágot, viszont már nem jönnek rám a régi nadrágok. Melegítőnadrágokat hordok, laza-sportos nadrágokat.
Egyáltalán nem tűröm ha kicsit is szorítja a hasam.
Egyébként 15hetesen a fejétől a fenekéig 10centi a babád kb. Ez már nem olyan kicsi, illetve nem annyira van már lent mint szerintem te azt gondolod. Most kb. a köldököd alatt 2-3-4ujjnyira van. Szerintem találj ki valami megoldást és ne úgy gondolkozz, hogy ,,túl kicsi ahhoz a baba, hogy baja legyen tőle".
Igen, 4 ujjnyival a köldök alatt 16 hetesen.
Amúgy van kismama ismerősöm aki 30 hetesen is testnadrágot hord, én is szoktam 21 hetesen, tényleg kényelmesek. Csak ajánlani tudom. Nem is kerül vagyonba. Egyébként nyáron jobb is mint a farmer, azért csak nem olyan meleg. Szerintem a kényelem azért sokat számít, rád gondolok, nem csak a babára.
Az első terhességemnél nem kellett kismama nadrág, később nőtt a hasam, pont június lett mire látszódott, akkor meg már ruhákat, gumis derekú nadrágokat hordtam.
Most a második gyerekemmel a 18.-ik héten vennem kellett , mert szinte egész napos ülőmunkát végzek és baromi kényelmetlen volt a régi nadrágom, és a hasam is előbb nőtt.
Egy vagyont költöttem 2 db. nadrágra, összesen 15e ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!