Tegnap nagyon szúrt az ágyékom, jobb és bal oldalon is, ma pedig a pocim is. Normális ez?
Figyelt kérdés
Festők voltak nálunk 3 napig nagyon sokat takarítottam, lehet túlterheltem magam, és ez lehet az ok, vagy a méhszalagok nyúlnak? 24 hetes kismama2008. aug. 30. 13:14
1/2 anonim válasza:
Folyamatosan szúr?Keményedsz is?Jó lenne pihenni is egy kicsit,mert bár igaz,hogy nem betegek vagyunk,de azért nem bírunk mindent úgy mint azelőtt.Pihizz a hétvégén,ha lehet,és ha nem múlik,akkor hétfőn menj el a dokidhoz.Jó egészséget!27 hetes kismami
2/2 A kérdező kommentje:
Már nem szúr, csak szúrt, és nem tudtam mire vélni. Most pihenek,és megpróbálok visszavenni a tempóból.
Nektek is minden jót!
2008. aug. 30. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!