Lehet a terhességtől magasabb a koleszterinem és a vérzsírom? Eddig alacsony volt és nem eszem mást mint eddig.
Figyelt kérdés
2008. aug. 30. 12:13
1/2 anonim válasza:
Persze,hogy lehet!Sok minden megváltozik a terhesség alatt egy nő szervezetében (pl.:terhességi cukorbetegség).Az orvos úgyis tudni fogja,hogy mi a teendő,ha túl magas lesz a koleszterined.Jó egészséget!27 hetes kismami
2/2 anonim válasza:
Igen lehet. A megemelkedő koleszterszintért, ha jól tudom a terhesség alatt magas progeszteronszint a felelős.
Ugyanígy jártam. Az első trimeszteres laborvizsgálatnál még alacsony volt a koleszterinszintem, a legutóbbinál pedig már határérték feletti. Én sem eszem mást, mint korábban.
35. hetes kismami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!