Ma voltam 32 hetes uh. -on, minden rendben, csak az ugynevezett "Umbilicalis áramlás-S/D:3, 09 enyhén csökkent. Ilyenkor mit tesznek az orvosok?
Szia!
Én is így jártam, csak a 33. héten. Nekem 3,6-t és 3,65-t mértek. Engem be is fektettek egy hétre a kórházba, mert nem is voltam jól. Nagyon vizesedtem, meg mint kiderült a vérnyomásom is magas lett. Azt írták a papíromra, hogy grav. toxémia. Én azóta vérnyomáscsökkentőt szedek, és szerencsére helyreállt a köldökzsinór keringése is, mert az umb. áramlás az ez.
Voltál NST-n? Engem oda is elküldtek, mert ott megnézték a baba szívhangját, de ott minden rendben volt.
A barátnőmnek is mértek a 32. héten enyhén csökkentet, egy hét múlva visszament kontrollra, és addigra meg helyreállt magától. A doki azt mondta, hogy lehet éppen csak úgy feküdt a baba, hogy elnyomta a köldökzsinórt.
Nyugodj meg, mert nem jó ha idegeskedsz!
Ha ne talán nem lesz jó jövőhéten sem az eredmény, akkor valószínűleg befektetnek megfigyelésre.
De csak pozitívan!!! Rendbe fog jönni!
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!