4d-s ultrahang. Voltatok? Ha igen, miért, ha nem miért nem?
én lehet 3 D-sen voltam
csak mert nem vot magánorvosom és nemigen bíztam a terhegondozómban, pl ezzel lett csak kimutatva a placenta érettsége is, valamint hogy hány hetesnek felelnek meg a magzat szervei egyesével
valaint meg akartam nyugodni, hogy nem lesz 6 ujja v ilyesmi
az hogy kép és video is lett róla, az is sokat jelentett, de így utólag alig hasonlít rá, simán összekeverném a képeket más anyuka képeivel, így erre köv babánál nem tartok igényt(hacsak meg nem gondolom magam ha terhes leszek újra)
Buliból nem mennék, semmiképp, akármennyire is vágyom rá, hogy lássam. Érzésem szerint, nem érzi jól magát az ultrahangtól a baba.
Mi a 12. heti genetikai UH-ot a Genetikai központban csináltattuk, akkor átváltott a gépen 4D-re a doki, de még nem volt látványos. A 18. heti kötelezőt is ott csináltatjuk, akkor kérni fogom, ha a doktornő magától nem váltja át a gépet:)
És valószínű a 3. kötelezőt is ott csináltatjuk majd. Igaz 17.000,- Ft egy UH, de legalább 2 az egyben.
Egyébként a nőgyógyászom is kifejezetten örül, hogy egyre kevesebb UH-ot írnak elő a babáknak, ő is azon a véleményen van, hogy nem tesz jót neki.
Igen voltunk:)
Minden kötelező UH-on kértük,hogy 4D-s legyen:) Plusz még ott a babamozi:) Csodálatos volt:) Az élmény miatt kértük,plusz mert első babás voltam és naná,hogy be voltam zsongva:D
Úgy döntöttünk, egyszer elmegyünk. Csak mert kiváncsi voltam, milyen neki odabent. Én a normál UH-ból nemsok mindent láttam. Valamikor a 28. hét környékén mentünk. Jaj,nagyon jó volt. Majdnem végig aludta az egészet. Fantasztikus volt a látvány. Ahogy mozgott rendesen látszottak a csigolyák....
szóval egy élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!