Mik manapság a ritka, szép lány illetve fiú nevek?
Figyelt kérdés
Magyar és külföldi nevek is érdekelnek.
Nekünk ezek tetszenek:Mercédesz,Marcell
2015. máj. 11. 19:56
11/24 anonim válasza:
Györgyi, Gyöngyi, Gyöngyvér, Emese. Fiúnevekben nem vagyok otthon, a fiamé is gyakori.
12/24 anonim válasza:
Lány nevek közül nekem a Szorina nagyon tetszik.Fiú név talán az Alexander.
13/24 anonim válasza:
Az egyik válaszoló azt írta, hogy a Kata, ez nem mitől ritka mostanság? Ép az hogy gyakori lett.
Fiúban szerintem a Zoltán,Csaba Lányban: Dorottya, Orsolya
Én ezeket a neveket nem látom és nem is hallom egy jó ideje.
14/24 anonim válasza:
Viola, Katalin, Róza-mostanában a normális nevek a ritkák, minden tele van Benettel, Noellel, Zselykével és társaikkal.
15/24 anonim válasza:
#13-as: a Dorottya és az Orsolya sem ritka.
De azért különbséget kellene tenni, hogy az össz lakosság között legyen ritka a név, vagy a most felnövekvő generációban..
16/24 anonim válasza:
Dzsenifer, Dzsesszika, Letícia
Kevin, Rómeó, Antónió, Brendon
17/24 anonim válasza:
Az Évára senki nem gondol, pedig szerintem igencsak ritka mostanság, de tuti h. vissza fog jönni divatba, úgy mint az Anna is visszajött.
18/24 anonim válasza:
Raúl, Rikárdó, Alehándró, Pujáró
19/24 anonim válasza:
Itt kereshetsz gyakoriság (össznépesség vagy újszülöttek vagy mindkettő) szerint is.
20/24 babóca93 válasza:
Álmos, Keve, Zalán , Ármin, Noah,Nimród
Linett,Mirtill,Norina,Lídia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!