Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, h. valaki...

Miért van az, h. valaki teherbeesik, majd két hónap után kiderül, h. üres a petezsák. Most akkor abba nem is volt baba, vagy mi lett vele?

Figyelt kérdés
És ez miért nem látszott már a korábbi uh-on. Elkeserítőnek tartom, h. az ember hetekig azt gondolja, h. terhes, és csak ennyi idő múltán derül ki, h. mégsem. Ráadásul ez csak egy "véletlen" uh volt, mert az eredetileg esedékes a 12. heti. Szóval csak még egy hónap múlva derült volna ki?!
2010. febr. 23. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a doki addig hívogat vissza uh-ra, amíg meg nem látja a szívhangot és ha megvan, akkor jön a 12. heti uh.

1. babámnál 5. héten semmi, 6. héten petezsák, 7 héten szívhang, 9. héten egy plusz uh a kérésemre, majd 12. heti

2. babánál 6 hetesen petezsák, 9 hetesen szívhang, majd 12. uh.

2010. febr. 23. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Én pontosan ezért nem éltem bele magam a terhességbe csak a 12. hét után kezdtem örülni hisz addig bármi történhet,viszont nekem már a 5. heti ultrahangon szólt a doki hogy a következő 8. heti uh-on megnézzük élet is van-e a petezsákba...!
2010. febr. 23. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ebben az az érdekes, hogy az első vérvételt meg szoktáj ejteni a 12. heti uh-ig és terhes vérvételre csak ugye terhesen lehet menni, amit csak akkor igazol az orvos, ha van szívhang.
2010. febr. 23. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, valóban csak akkor iazolódik be teljesen a terhesség, ha van szívhang! Szívhang meg nincs üres petezsákban ugye. 5-6 hét körül még sokszor csak a petezsák látszik, és akkor visszahív a doki addig, amig nincs szívhang, mert addig nem igazolja a trhességet. Én 5 hetesen voltam először, csak petezsák volt, mennem kellett még a 8. héten is, akkor volt szívhang, akkor adott beutalókat vérvételre, belgyógyászhoz, és avval a lelettel kellett mennem a védőnőhöz is. Az 5 hetessel még hiába mentem volna...

Sajnálom. Te mikor voltál? És nem mondott akkor semmit a doki?

2010. febr. 23. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:

én ugyanebben a helyzetben vagyok, az utolsó vérzésem első napja óta eltelt 8hét és 3nap

a mai ultrahangon szintén csak fekete folt

nekem azt mondta a doki, hogy felszívódott, és hogy nagy valószínűséggel azért, mert genetikai rendellenessége volt

de még várunk két hetet, aztán kiveszi az üres petezsákot

2010. febr. 23. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet. De a sima kórházakban csak a 12. uh-ra lehet menni.Ez új szabály. Eddig volt egy nulladik uh-is, most már nincs. Tök érdekes. Én kikönyörögtem a kórházban egy nulladikat 6 hetesen, csak petezsák volt, majd mondták, hogy a 12 uh-ra jöjjek vissza, no a 8. héten elmentem egy magánrendelőbe, rendben volt minden, aztán mentem vissza a 12 uh-ra. (tuti nincs nulladik uh a baross utcában és a szent margit kórházban).
2010. febr. 23. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!