Miért van az, h. valaki teherbeesik, majd két hónap után kiderül, h. üres a petezsák. Most akkor abba nem is volt baba, vagy mi lett vele?
Én úgy tudom, hogy a doki addig hívogat vissza uh-ra, amíg meg nem látja a szívhangot és ha megvan, akkor jön a 12. heti uh.
1. babámnál 5. héten semmi, 6. héten petezsák, 7 héten szívhang, 9. héten egy plusz uh a kérésemre, majd 12. heti
2. babánál 6 hetesen petezsák, 9 hetesen szívhang, majd 12. uh.
Igen, valóban csak akkor iazolódik be teljesen a terhesség, ha van szívhang! Szívhang meg nincs üres petezsákban ugye. 5-6 hét körül még sokszor csak a petezsák látszik, és akkor visszahív a doki addig, amig nincs szívhang, mert addig nem igazolja a trhességet. Én 5 hetesen voltam először, csak petezsák volt, mennem kellett még a 8. héten is, akkor volt szívhang, akkor adott beutalókat vérvételre, belgyógyászhoz, és avval a lelettel kellett mennem a védőnőhöz is. Az 5 hetessel még hiába mentem volna...
Sajnálom. Te mikor voltál? És nem mondott akkor semmit a doki?
én ugyanebben a helyzetben vagyok, az utolsó vérzésem első napja óta eltelt 8hét és 3nap
a mai ultrahangon szintén csak fekete folt
nekem azt mondta a doki, hogy felszívódott, és hogy nagy valószínűséggel azért, mert genetikai rendellenessége volt
de még várunk két hetet, aztán kiveszi az üres petezsákot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!