Mit tegyek? 13 hetes terhes vagyok. Folyamatosan hányok. A többi lent.
Figyelt kérdés
Aki volt ilyen vagy hasonló helyzetben, mit tudott tenni? pont egy hete voltam korházban e miatt. Idáig bírtam. tegnap este újrakezdődött, azóta megint semmi sem áll meg bennem. Tudnátok valamit javasolni? Előre is köszönöm a válaszotokat.2015. máj. 9. 12:03
1/11 anonim válasza:
Én is így voltam a második terhességemnél. Nekem a gyömbéres tea egy kicsit segített. A 14. hét közepén magától elmúlt.
2/11 anonim válasza:
Hideg kóla egy pár csepp citrommal. Nekem a 18. Hétig volt. Kitartás!
3/11 anonim válasza:
Én nem tudok semmit se javasolni, sajna én is olyan voltam akinek semmilyen házi praktika nem jött be a hányásra, volt hogy napi 3x hánytam. Sajnos túl kell valahogy vészelni. Az orvosom nekem azt mondta, az nem akkora baj ha a kaja nem marad meg bennem, de az ivásra nagyon kell figyelni, hogy legalább ne száradj ki.
4/11 anonim válasza:
Én a kórházban kötöttem ki, kiszáradás miatt. Már volt aceton a vizeletemben. 3 hétig voltam infúzión a kórházban, aztán 10 hét végére elmúltak a rosszullétek. 10kg-t fogytam és hál istennek a babaának semmi baja nem lett tőle most már 6 éves nagylány. Jah egyedül a gumicukor maradt meg bennem, én azon éltem. Próbálj találni valami olyan kaját amitől nem hánysz. a kiszáradásra nagyon figyelj, főleg hogy most meleg is van! Igyál sokat még ha a fele ki is jön.
5/11 anonim válasza:
Én háztartási kekszet ettem hetekig, van amikor csak a cukormentes verziója jött be mert még az édestől is hányhatnékom volt.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors és hasznos válaszokat!
Ki fogok próbálni mindent, csak nagyon félek, hogy a babámnak valami baja lesz.
2015. máj. 9. 15:45
7/11 anonim válasza:
A babanak Baja tutu nem lesz 18 hetes vagyok es meg mindig Jon neha a roka ezen tul kell lenni...
8/11 anonim válasza:
Én napi kb. 30szor hánytam a 18. hétig. 4 terhességet csináltam végig ugyanígy. A gyerekeknek semmi bajuk (sokat voltam kórházban is ez miatt).
9/11 anonim válasza:
38. Hetig hanytam. 2. Trimeszterbe kevesebbet (napi 2-5). Csak a jeghideg ciromos viz rengeteg citrommal ami jol tudott esni. Tonikot kivantam (pedig utalom) de azt ugye nem lehet. Kitartas
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A hideg kólát kipróbáltam. Most az jó. Bár émelygek, de ma még nem hánytam. Már ennek is örülök:)
2015. máj. 10. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!