Ma voltam nőgyógyásznál 7 hetes vagyok. Honnan tudhatnám, hogy minden rendben van ha meg sem nézett?
1 hete barnáztam akkor nem hozzá hanem ügyeletre mentem, akkor megnéztek és ott megvolt a petezsák.
Ma kellett mennem újra, azt hittem majd megnéz,hogy van-e szívhang vagy valami, mert néha hatalmas görcseim vannak,szinte összegörnyedek,ilyenkor szúr is nagyon a méhem.
De azt mondta majd 2 hét múlva, megnézzük hogy rendben van-e.Én azért nyugodtabb lennék ha csinált volna uh-t, de nem volt hajlandó:(((((
Csalódott vagyok.
Sziasztok!
Köszi,hogy írtatok.
Amikor barnáztam akkor megnéztek uh-n, azt mondták a petezsák szabályos, és hogy a vérzés a hüvelyből jön, nem veszélyezteti a terhességet.
De akkor még csak a zsák volt, szerettem volna tudni,hogy azóta van-e benne pirinyó baba:)mert nagyon erős görcseim vannak,és 1x kis körömnyi barnázás is volt megint de azt mondta nem kell állandóan uh-ni.
Sajnos a váltás nem olyan könnyű.Hozzánk úgy jár ki, orvos, ha bemennék több 10 km-re a kórházhoz,úgyis hozzá küldenek, mert az ő körzete.Gondoltam elmegyek más nagyvárosba, de nem tudom ott foglalkoznának-e velem, mert nem oda tartozok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!