Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam nőgyógyásznál 7...

Ma voltam nőgyógyásznál 7 hetes vagyok. Honnan tudhatnám, hogy minden rendben van ha meg sem nézett?

Figyelt kérdés

1 hete barnáztam akkor nem hozzá hanem ügyeletre mentem, akkor megnéztek és ott megvolt a petezsák.

Ma kellett mennem újra, azt hittem majd megnéz,hogy van-e szívhang vagy valami, mert néha hatalmas görcseim vannak,szinte összegörnyedek,ilyenkor szúr is nagyon a méhem.

De azt mondta majd 2 hét múlva, megnézzük hogy rendben van-e.Én azért nyugodtabb lennék ha csinált volna uh-t, de nem volt hajlandó:(((((

Csalódott vagyok.

2010. febr. 23. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem,hogy csalódott vagy!Én is az lennék!Nekem csinált uh-t 5,7,9 héten!Miért nem mégy el egy másik dokihoz is?De hidd el nem lesz baj!Boldog babavárást Neked!!!!
2010. febr. 23. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el másik orvoshoz. Addig is fekvés és egyél magnéziumot, ezek nem árthatnak!
2010. febr. 23. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
én is azt mondom,h menj el másik dokihoz !addig meg magne b6 és pihenj sokat ha tudsz!!
2010. febr. 23. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Keress másik dokit, én addgi tuti nem maradtam volna nyugton, amíg nem csinál uhot
2010. febr. 23. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen keress másik dokit. nem is értem miért nem csinált uh-ot...
2010. febr. 23. 22:34
 6/8 Vilcsianyuja ***** válasza:
Barnáztál, görcsölsz, 7 hetes vagy, és meg se vizsgál? Igen, keress másik dokit...
2010. febr. 23. 22:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi,hogy írtatok.

Amikor barnáztam akkor megnéztek uh-n, azt mondták a petezsák szabályos, és hogy a vérzés a hüvelyből jön, nem veszélyezteti a terhességet.

De akkor még csak a zsák volt, szerettem volna tudni,hogy azóta van-e benne pirinyó baba:)mert nagyon erős görcseim vannak,és 1x kis körömnyi barnázás is volt megint de azt mondta nem kell állandóan uh-ni.

Sajnos a váltás nem olyan könnyű.Hozzánk úgy jár ki, orvos, ha bemennék több 10 km-re a kórházhoz,úgyis hozzá küldenek, mert az ő körzete.Gondoltam elmegyek más nagyvárosba, de nem tudom ott foglalkoznának-e velem, mert nem oda tartozok:(

2010. febr. 24. 07:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia!Első vagyok!Menj más nagyvárosba!De keress magánrendelőt!És szerintem minél hamarabb!!!Nagyon sok jó doki van!És a magánrendeléseken is kb.5-8 ezer forintot kérnek el!Szerintem megéri,hogy a babáddal minden rendben legyen!Én is barnáztam az 5.hét környékén!Kaptam Utrogestánt!Ezt szedni kellett a 12.hétig!És mindenrendben volt!
2010. febr. 24. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!