Niiiiki kérdése:
Szerintetek ez méhen kívüli terhesség?
Figyelt kérdés
Lombikos vagyok.Transzfer után 10. napon ez múlt hét csütörtökön volt szép 75-ös hcg volt.Örültm mint majom a farkának.Hétfőn kellett vissza mennem a doki mondta h hát 167 lett reméljük, hogy csak valami miatt lelassult (kevesebb folyadék, front stb...) nagyon ideges lettem, mert 2-3 naponta duplázódnia kell, majd tegnap (csütörtökön) is voltam az uh-on megnézett annyit mondott szép vastag nyálkahártya, hcg-m 522 ami szép duplázódást mutat.Esetleg nem volt valaki aki járt hasonlóan?2015. máj. 8. 11:14
1/4 anonim válasza:
Mehenkivuli terhesseg eseten pont, hogy tul magas a HCG.
Egyebkent, ha hetfon 167 volt, 3 nappal kesobb 522 volt, akkor mi a baj? Harom nap alatt triplazodott.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A baj h az elején 75 volt és csak 167 lett hétfőre, tudom h csütörtökre szép lett de az a kis visszaesés idegesít: /
2015. máj. 8. 13:26
3/4 anonim válasza:
A 75 es az 522 kozott 7 nap telt el.
Ez teljesen rendben van.
Viszont, ha sokat stresszelsz, azzal valoban artasz a picinek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves segítséged.Akkor most már megnyugszok!:-)
2015. máj. 8. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!