Fiú vagy lány? Nektek a kalkulátor (lent) alapján jót mutat?
Tudom, hogy a baba neme az apukától függ, és azt is, hogy a hiedelmekre nem szabad adni...csupán kiváncsiságból érdekelne, hogy a következő linken lévő számítás szerint nektek azt adja ki a baba neménem, amitek van/lesz?
Mókának nagyon jó :D Viszont anyumnak mind a 2x és nagynénémnél is mind a 2x az jött ki ami a valóság..így egyre kíváncsibb lettem :) 20 hetes vagyok, de még nem tudom, hogy ki lakik odabent.
Szinte mindenhol rosszul adjak meg a kiszamitasi modot.
Odaig mar tobb honlap eljutott, hogy a szuletesi datumot es a kort a kinai naptar szerint kell megadni, DE utana mi alapjan adja meg a fogantatas honapjait????
A Gergely naptar szerint!!!! (Januar, februar, stb.)
Konyorgom, ez mekkora primitiv hiba!!!
Korabban en is sokaknak kiszamoltam, es mind bejott!!!
Igaz, en vegig a kinai szerint szamoltam.
(Csak akkor nem jott parszor be, ha pont honapfordulora esett a fogantatas.)
3fiam van a 3lány helyett! :)))
TEhát 3-ból 0 jött be.
A nagyobbik fiam kalkulátor szerint lánynak fogant..hmmm pedig fiú
Megint kismama vagyok a kalkulátor szerint kislànyt várok megint.. A múlt heti ultrahangon a doki fiút mondott megint..láttuk a pèniszt is..
Kettőből kettő tèves. .
Úgyhogy nem, nekem nem jött be..
#12 vagyok
Ismetlem: nemcsak a szuletesi datumot/kort kell a kinai naptar szerint nezni, hanem a fogantatas honapjat is.
A kinai naptarban nincs januar, februar, stb..
A fogantatás pontos idejét beírva is téved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!