Ahogy nézegetem ezt az oldalt, úgy látom hogy 2 kismama is annyi idős terhes mint én. Én május 22-re vagyok kiírva, csütörtökön leszek 28 hetes. Jól gondolom?
Május 20-ra vagyok kiírva, csütörtökön leszek 28 hetes. :)
Jól vagyunk, köszi. Ma még csak picurkákat mocorgott a baba, ilyenkor aktívabb szokott lenni. Front van, remélem.
Hízni azt a 6 kilót híztam vissza, amit az első trimeszterben leadtam. Másutt nem látszik, csak a pocakomon a többlet.
A vérnyomásomról ki is írtam kérdést, mert elkezdett vacakolni. Többször mértem magasabbat, így emeltünk a napi 1-1 gyógyszeren 3x1+1-re. Ez úgy néz ki működik, 130/80 fölé nem megy.
Vizesedés nincsen, viszont előtejet se tapasztaltam, ráadásul a mellbimbóm kisimult, világosabb lett és semmi jele a cicimen, hogy babát várok.
3. babát várom.Jól vagyok azt leszámítva, hogy sokat ég a gyomrom. Az alvással vannak problémák. Este hamar "kidőlök", viszont éjjel sokat forgolódok, fel-fel ébredek, pisilni járok és már 4-5 óra körül felkelek, mert nem bírok tovább aludni.Hál'istennek az eddigi eredményeim is jók és még a vérnyomásom is "beállt" normál értékre idáig.Remélem így így is marad. (alapból magas vérnyomásos vagyok).A baba is jól van, sokat mocorog. Általában köldök fölött érzem, ha kinyomja valamijét. Eddig 7 kg-t híztam (70-ről indultam).Tudjátok már a babátok nemét? Nekem valószínűleg lányom lesz. A 3.
Jó egészséget és szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!