Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány darab kismama nadrágot...

Hány darab kismama nadrágot hordtatok felváltva?

Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 15:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2.
2015. máj. 5. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:
2 hosszúnadrágom volt télre és most 1 térdig érő van,mert már most nagyon meleg van néha.Ezen kívül van egy kismamaruhám,amihes van egy kismama legingem.
2015. máj. 5. 17:46
 13/15 anonim ***** válasza:
2 terhesnaci, meg a régiek közül fel tudok venni 2-3 darabot, ha akarok :) igaz van amelyiket nem tudom begombolni, de a hosszú felső eltakarja, le meg nem esik rólam :)
2015. máj. 5. 18:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem van egy kismama farmerem és egy leggings-em amihez hosszabb felsőt szoktam felvenni. Illetve most néztem, hogy talán van olyan nyári ruha vagy szoknya, amit fel fogok tudni venni. Van még 3 másik kismama nadrágom de az egyik nagyon elegáns és fekete, az most nem jó mert már nem dolgozom, a másik kettő meg a combnál kifeslett és bár megvarrtam de nem merem így felvenni, nehogy szétrepedjen rajtam. Egy hónap van még hátra, annyi időre már nem veszek semmit, nagyon drágák ezek a cuccok!
2015. máj. 5. 19:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Két farmert vettem, meg most egy farmer rövidnadrágot, általában ezekben járok el otthonról. Cicanaciban szoktam lenni itthon, de most, hogy már meleg van, ezeket is kezdem utcára is hordani, hosszú felsővel persze.

30hkm

2015. máj. 6. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!