Vettél már hordozókendőt a születendő babádnak?
19:34!
Akkor valami nem okés, mert nekem nem jött privi!
Itt a gyakorikerdesek oldalon írtál privit? Vagy a hoxa.hu oldalon? Mert ott kaptam egy levelet, valaki a paraméterekről érdeklődött 2 napja és rögtön válaszoltam is neki.
Egész nap nyitva van a gmail-es postafiókom, próbáld újra, vagy írd ide az e-mail címed, kérdezz, és rögtön írok Neked.
Ami a megkötést illeti. Van egy fényképes leírásom, én i az alapján tanultam meg a megkötést. Elsőre nem lett tökéletes, de a baba akkor sem tudna kiesni belőle.
A youtube-on is van videó a megkötésről, azt is néztem, és sikerült! Ez nagyon biztonságos, nem tud kiesni a baba. Vagy valamit nagyon elbénázott az illető...
Megnéztem most a hoxa postafiókomat is, ott sincs üzenet. 23-án írt "betmacs" nevű felhasználó, de neki válaszoltam is, ott van a kimenő postafiókban a válasz.
Írj ott, vagy itt, vagy állítsd be úgy a profilodat, hogy lehessen Neked írni privit és akkor én írok, mindegy, ahogy Neked jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!