Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vettél már hordozókendőt a...

Vettél már hordozókendőt a születendő babádnak?

Figyelt kérdés

Ha még nem, de akarsz, akkor ezt nézd meg:

[link]

2010. febr. 23. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Még nem vettünk,sőt egyenlőre csak nézegetjül melyik fajta lehetne jó (karikás,sima,vagy a hagyományos hordozó). Megírnád,hogy nektek ez miért nem vált be? Köszi
2010. febr. 23. 10:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűen azért, mert rosszkor vettem meg! Nyár végi a babám, augusztusban született, amikor a legnagyobb forróság volt, így kényelmesebb volt a tágas mózesben tologatni. Meg elég meleg anyag és én sem akartam magamat melegíteni a 35 fokban. Utána, amikor meg már szerettem volna hordani 6,5 kilós lett a babám és nem akartam vele így hosszabb útra menni, mert kicsit fájós derekam van :( Most meg már végleg nem tudnám hordozni, mert lassan 8 kiló és elmúlt 6 hónapos is, és 6 hónapig ajánlatos ebben elől hordozni. Háton meg nem akarom.
2010. febr. 23. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Értem,köszi,h válaszoltál :)
2010. febr. 24. 10:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Nincs mit! Ha érdekel, írj!
2010. febr. 24. 10:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
én írtam neked, de nem válaszoltál (priviben)
2010. febr. 25. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is akartam ilyet, de valamelyik nap láttam, hogy egy baba majdnem kiesett belőle. Most olyat vettem amibe van öv be lehet csatolni.
2010. febr. 25. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy csak rosszul használták azt a kendőt?Azért csak tesztelték eleget mielőtt piacra dobták... Ehhez úgy hallottam valami tanfolyamra is járni kell,hogy profi "hurcoló" lehess :)
2010. febr. 25. 21:22
 8/9 A kérdező kommentje:

19:34!

Akkor valami nem okés, mert nekem nem jött privi!

Itt a gyakorikerdesek oldalon írtál privit? Vagy a hoxa.hu oldalon? Mert ott kaptam egy levelet, valaki a paraméterekről érdeklődött 2 napja és rögtön válaszoltam is neki.

Egész nap nyitva van a gmail-es postafiókom, próbáld újra, vagy írd ide az e-mail címed, kérdezz, és rögtön írok Neked.

Ami a megkötést illeti. Van egy fényképes leírásom, én i az alapján tanultam meg a megkötést. Elsőre nem lett tökéletes, de a baba akkor sem tudna kiesni belőle.

A youtube-on is van videó a megkötésről, azt is néztem, és sikerült! Ez nagyon biztonságos, nem tud kiesni a baba. Vagy valamit nagyon elbénázott az illető...

2010. febr. 26. 07:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Megnéztem most a hoxa postafiókomat is, ott sincs üzenet. 23-án írt "betmacs" nevű felhasználó, de neki válaszoltam is, ott van a kimenő postafiókban a válasz.

Írj ott, vagy itt, vagy állítsd be úgy a profilodat, hogy lehessen Neked írni privit és akkor én írok, mindegy, ahogy Neked jobb.

2010. febr. 26. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!