11 hetes terhes vagyok. Alacsony a hőm, szerintetek ez utalhat bármi bajra?
Szia! Nyugodj meg. nincs semmi baj. A hőd végig ingadozni fog. Én is ilyeneket mérek. Megbeszéltem a dokimmal és ő megnyugtatott, hogy nem fog mindig fent lenni a hőm.
Boldog és nyugodt babavárást. 14 hkm
ne aggódj, nekem hol fönt van hol lent, hol majd megfagyok, utána meztelenre vetkőznék olyan melegem van! végig ilyen volt, most 29 hetes vagyok:)
kellemes baba várást!
Szerintem nincs. Sok olyan választ olvastam már, hogy vannak olyan kismamák, akiknél egyáltalán nem jellemző ez a hőváltozás, vagyis megmaradt terhesség alatt az alaphőjük. Olyat is olvastam már, hogy valakinek végig magasan volt a hője, 37°C fölött. Bár nekem elég érdekes elképzelni azt, hogy 9 hónapon át hőemelkedése legyen az embernek....
Szóval szerintem ne aggódj - bár azóta eltelt sok idő, biztos kiderült mi okozta -, egyénfüggő.
Szia!
Most vettem észre, hogy írtál.
Igazából nem derült ki, de nem is érdekes már, hiszen immár 6 hónapos a kislánykám.
Mindenesetre köszönöm a segítő szándékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!