Ha valakinek semmi baja nincs a terhesség elején, hogyan veszi észre, ha elhal a magzat?
Szia!
Én szerencsére nem jártam igy,de a tüneteket elég hamar észre lehet venni.Vérzés,alhasi görcsök,hátfájdalom,ezek mindenképp megvannak.Esetleg vérzés helyett barnás folyás lehet a kezdődő vetélés tünete.Esetleg pár nap múlva lehet csinálni még egy tesztet,vagy ha úgy érzed valami gond van,elmenni dokihoz.REmélem segítettem!Üdv.:15 hetes kismama
Szia! Az előttem ironak üzenem, hogy vérzés vetélés estén van, nekem sajnos elhalt a magzatom /missed.ab./ enyhe görcseim voltak és csak az UH-on derült ki, hogy nem fejlődik a baba.
Szerintem ne gondolj rossz dolgokra, örülj annak hogy jól érzed magad és csak ez számit.
sziasztok! itt micimacko
en is epp most olvastam az elhalt terhessegekkel kapsolatos tuneteket lenyegeben 3 napja nem alszom jol hulye almaim vanak altalaban akkor szoktam ilyeneket alodni hogyha megkell jonni a menstruaciomnak elmultam negy honapos terhes ikreim vannak es halal felelm hogy veszem esze hogy elnek vagy halnak!es azert a hulye felelmeimmel se lehet minden heten orvoshoz jani meg az is izgaz hogy egypetelyuek es egy lepenybol esznek a parom mar szabira engedett szulesig nem dolgozok!ha vlaki tenyleg tudna segiteni ebben a problemaban orulnek neki talan has fajas vagy verzes kell hogy legyen ez erdekes 2 gyerekem van de meg sosem volt ilyen dolgom! elore is kosznom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!