Mindenki kivárja 12. hetet, hogy közölje a terhességét környezetével?
Most 7 hetes 3napos vagyok már 3 hete tudok a kisbabám létezéséről, amit múlt héten a doki is alátámasztott.
Eddig csak a férjem tud róla de szeretnénk közölni a többi családtaggal is ill. a munkahelyemen is. Kivárnánk mi a 12.hetet de mire eltelik az 5 hét teljesen nyilvánvalóvá válik mindenkinek.A munkahelyemen azért mert rosszul vagyok és fáradékony nem bírom a strapát.A családban és a barátoknál pedig az alkohol miatt.Mi gyakran ülünk össze sütögetni főzőcskézni és általában megittam 2-3 pohárral.De amióta terhes vagyok rendszeresen visszautasítom, eddig a cigifüst sem zavart most kerülöm,arrébb ülök stb. nehéz lenne még 5 hétig titkolózni de félek is még elmondani.nem tudom mi lenne a jó.
Első terhességem, nem volt vetélésem,és panaszaim sincsenek.Az orvosi vizsgálaton (6hét 5nap) a doki 7hét 1napra számolta a mérete miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!