Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az, hogy csak a 11....

Normális az, hogy csak a 11. hétben vagyok és már nő a pocim?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm velem egyidős terhes és rajta nem is látni. A számitott kora kb. egyezik azzal amikor fogant. (tervezetten csináltuk) tehát igy nem lehet idősebb mint, ah. Azt számoltuk.
2008. aug. 28. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia,képzeld Én a vagyok 9hetes és pocakom van de még milyen szép teljesen oda vannak a környezetembe főleg apa.
2008. aug. 28. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
az első vagyok úgy akartam írni,hogy ma vagyok...
2008. aug. 28. 22:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok és sok Boldogságot a babádhoz!!!:)
2008. aug. 28. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
hanyadik babaval vagy terhes?? mert ha nem az elso akkor , minnel tobb terheseged volt annal hamarabb latszik meg rajtad!!
2008. aug. 28. 23:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

12. hétig a méh a szeméremcsont mögött van, még nem száll fel, épp emiatt az nem is domborodhat, nem látszódhat. Utána már igen. Addig viszont a puffadás, ami látszik. (Már nagyon profin írom, az elmúlt napokban minimum 8-10 kérdés irányult ugyanerre.)

Tudom, az embernek szebb és kellemesebb érzés azt gondolni, hogy már a baba és a méhe akkora, valójában nekem is hatalmas csalódás volt, amikor 14-15. héten a doki közölte, hogy csecsemőfőnyi a méhem. Hát, az nem volt túl nagy. Rákérdeztem, az akkor teljesen normális. Nem kicsi, nem nagy. Én meg milyen büszke voltam, hogy az akkori pocakomból már nagyrészt a méhem látszik, de akkor rádöbbentem, hogy 60%-ban még mindig csak a puffadás az én babapocakom.

Ha jobban esik a szívnek babapocakként nézni rá, akkor lehet nyugodtan, de 10-15 hét és már tényleg igazi babapocakotok lesz!

2008. aug. 29. 07:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben egyetértek az utolsó hozzászólóval!

De tényleg ha te attól jobban érzed magad, hogy azt mondod magadnak hogy az már a baba, akkor nyugodtan.:) De valójában tényleg szinte lehetetlen hogy az első trimeszterben meglehessen mondani a pociról hogy az már a baba. Aki tudja hogy babát vársz nyilván mondja hogy "hú de nagy már", de aki nem tudja, az azt mondaná rá hogy "látom jóllaktál" vagy valami hasonló kedves mondat. :)

2008. aug. 29. 08:25
 7/7 anonim ***** válasza:

egy pici duzzanat látszódhat már ilyenkor, lehet, hogy nem ér össze a nadrágod, de ez még nem a baba, hanem hogy a szervek máshogyan helyezkednek el.

Nekem korán látszott, és elég nagy a hasam, de úgy kb a 14. héttől kezdett látszódni.

Az nem számít, hogy a másiknak mekkora a hasa, ez teljesen eltérő szokott lenni.

Megfigyeltem, aki pl magasabb, abban jobban elveszik a baba, nincs akkora hasuk.

Van egy ismerősöm, akinek csak a 18-19. hét körül kezdett el látszódni valami.

Addigra nekem már szép kis pocakom volt.

A terhestornán van egy lány, akinek akkora a hasa, mint nekem, én a 25. hétben vagyok, ő pedig a 32-ben.

Ez ennyire eltérő lehet.

2008. aug. 29. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!