Mit jelent a hüvelyi vizsgálatkor a C1 (010) jelzés? (Ezt írták a kis könyvembe)
Figyelt kérdés
Rákerestem de ilyen adatot nem találtam. Annyit mondott a doki, hogy megrövidült a méhnyak. De nekem kicsit furcsa, hogy nem 1000,1100,1110 vagy 1111. Látott már valaki ilyet?
Előre is köszönöm a választ!
2010. febr. 22. 19:35
1/4 anonim válasza:
Csütörtökön voltam én is dokinál, az eddigi C0 helyett , már nekem is C1 -et írt be. Nekem azt mondta hogy egy kicsit kinyílt a külső méhszáj. Szerintem az lehet a változás az eddigiek után. Hétfőn megyek védőnőhöz , majd rákérdezek.
2/4 anonim válasza:
Ja! Azt elfelejtettem írni hogy 27 hetes vagyok! Te mennyi idős kismama vagy?
3/4 A kérdező kommentje:
39.hetet töltöttem be a mai napon, de az érték egy héttel korábbi.
2010. febr. 22. 20:33
4/4 anonim válasza:
Szerintem C1010-et jelent amit írt. És ennyi idősen ez jó adat. Könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!